發新話題

點飛去技能施放目標後面

[Close]

點飛去技能施放目標後面

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

係唔係講緊$#招技= =

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2011-11-12 18:56 發表
係唔係講緊$#招技= =
係...?...?
玩下先

開始施展技能 ,起手已經觸發鳥 ,應改為使技能生效 ,除非有其他用途。
另外即使係使技能生效 ,動作入面立即移動該施法部隊 ,
而無任何等候以我記憶都會未生效就移動左 ,即係未用招技就郁左 ,就等於無用過招技但係有移動效果。
Btw
除非隻英係關閉左碰撞或者自身or目標隱左形變成可穿透既模式 ,否則直接移動去技能目標部隊既位置都會自動彈左去旁邊。
如果妳想飛去後面 ,可以改成 位移X , 朝向技能目標部隊的面向角 - 180.00。
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-11-12 19:41 發表
開始施展技能 ,起手已經觸發鳥 ,應改為使技能生效 ,除非有其他用途。
而無任何等候以我記憶都會未生效就移動左 ,即係未用招技就郁左 ,就等於無用過招技但係有移 ...
比幅圖來睇下...
動作....?

得左啦thx

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-11-12 19:41 發表
而無任何等候以我記憶都會未生效就移動左 ,即係未用招技就郁左 ,就等於無用過招技但係有移 ...
朝向技能目標部隊的面向角 - 180.00係咩觸發
比我睇下..

AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-11-13 16:06 發表
7.7
難怪不同
JASS...

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-11-13 16:06 發表
help me

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-11-13 17:05 發表
咁?

其實係唔係講緊$#招二技姐

唔係$#,e技..$#e技唔係set做背後

發新話題