發新話題

[疑問] 點解個ping值...

[Close]

點解個ping值...

我發現cod6有個幾麻煩既問題

我先前講過lag機... 換左條SATA線      而家     lag少左

但我發現 , 只要ping值一升    就會再lag

完全暢順 : 50 ping<  

一般 : 50-75 ping<  

之後再高d就會窒機     ,   有冇得降低d ping ( 肯定本人網絡沒問題 , 100mb正常運作中 [已測速] )

試過自己host房 ... 10幾ping炸  畫質全開最高 一樣順到...  \ _ /    但一聯機玩人地d ser就...  妖

cod6有冇網絡優化 , 提速 之類既... (5好叫我用果個乜Q降ping工具 , 會燒壞嫁)

COD系列...
250ping一樣順到爆的路過.....

講唔定人地的SER可能係在冰島呢~~
再加上你自己都唔知道到底邊個係HOSTER....
好難知道個HOSTER係邊個國家的人

引用:
原帖由 =S.A.C-371=A.I 於 2010-12-7 10:49 發表
COD系列...

好難知道個HOSTER係邊個國家的人 ...
BO行Dedicated Server, 唔關Hoster事...
同樣, 250ping一樣順到爆的路過

回復 3# 的帖子

點解唔關HOSTER事...
LZ講緊COD6喎...即係COD MW2...
又唔係7....
睇清楚先發文啦...兄弟...

cod7 雖然200幾ping 既ser同樣好順..我都係=]
但發現越高ping既ser 玩狙越難中... 就算人地企係到 比你開鏡瞄哂身開槍
人地一樣無事..
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

引用:
原帖由 =S.A.C-371=A.I 於 2010-12-7 10:49 發表
COD系列...

好難知道個HOSTER係邊個國家的人 ...
Sorry

引用:
原帖由 davis19940409 於 2010-12-6 22:46 發表
我發現cod6有個幾麻煩既問題

我先前講過lag機... 換左條SATA線      而家     lag少左

但我發現 , 只要ping值一升    就會再lag

完全暢順 : 50 ping<  

一般 : 50-75 ping<  

之後再高d就會窒機     ,   有冇得 ...

AlterIW or Steam?

引用:
原帖由 alistair3149 於 2010-12-9 19:14 發表
Sorry

AlterIW or Steam?
AlterIW......

依加少左人打仲衰....HOST係地球另一邊...試過成1S delay都唔知點打好

回復 8# 的帖子

好簡單~~
請你進化成預言者!!咁樣你每次死前至少知道敵人係邊忽並先狂開槍~~~(逃

引用:
原帖由 =S.A.C-371=A.I 於 2010-12-18 09:18 發表
好簡單~~
請你進化成預言者!!咁樣你每次死前至少知道敵人係邊忽並先狂開槍~~~(逃
預言者 = Wallhack

發新話題