19 12
發新話題

仲有冇人未死

[Close]

仲有冇人未死

啱啱碌連登見到有人搞信長比賽 就諗起你地
迪狗 wind狗 杰 梁狗亮 榮狗

不過應該冇人識我了
我啲ac全部唔記得晒pw 唉~年紀大

回復 2# 的帖子

玩得呢隻game 既可以年紀幾細

係唔係見到連登仔開POST 你又入返黎,

我唔識你地, 但見到有人開POST 順便入黎

我都係借個版黎r下水吹 重點係重有人搞信長比賽 無奶油唔支持

引用:
原帖由 Naughty 於 2023-10-16 12:31 發表
我都係借個版黎r下水吹 重點係重有人搞信長比賽 無奶油唔支持
吹水啦, 好難搞架, 唔係想就得, 太多野諗....
有人真係搞先算啦...
我都係想玩下回憶, 齊到10條友開波 娛樂場就算,

手痕想玩返稻姬 慶次 上杉 島左 幸村

回復 6# 的帖子

佢而家無完場率ser 都入唔到 局住買vip 先入到ser 玩
唔係果三幾十問題 係隻game 本身都已經無咩人玩
仲要咁樣限制人 當然有好有壞既 但睇個勢黎講唔係幾樂觀

引用:
原帖由 Naughty 於 2023-10-16 13:28 發表
佢而家無完場率ser 都入唔到 局住買vip 先入到ser 玩
唔係果三幾十問題 係隻game 本身都已經無咩人玩
仲要咁樣限制人 當然有好有壞既 但睇個勢黎講唔係幾樂觀 ...
未DOWNLOAD 返VLAN,
咁即係我96LV 入唔入到?

之前好似限LV ONLY

引用:
原帖由 Blungly 於 2023-10-16 12:14 發表

係唔係見到連登仔開POST 你又入返黎,

我唔識你地, 但見到有人開POST 順便入黎
如果仲有玩都會參下賽 但係成8年冇玩
回想返以前打信長盃好似冇幾耐嘅事咗

回復 8# 的帖子

以前係 但而家唔係 唔知幾時改左
無完場率 你一萬Lv 都入唔到 但係有人話買vip 實測左入到
我都無玩好耐 潛左水無十年都八年 都係近排返黎望下見人講先知

其實都懷念信長, 返工無野做係咁LOOP 連登..同VLAN論壇

以前真係好好玩 留左係度好多既時間

咁就10年.......................3張野

想當年... 我有同置頂果個機關槍妹妹玩
睇返D舊短消息..........
2014年 7月.......
記得少少D名....

我未死,最近又同班fd間唔中玩下11.2b

引用:
原帖由 樹枝走天下 於 2023-10-16 10:25 發表
啱啱碌連登見到有人搞信長比賽 就諗起你地
迪狗 wind狗 杰 梁狗亮 榮狗
邊位呀你 發定kit呀

早晨 發哥定ytc…..??????

19 12
發新話題