19 12
發新話題

風的兒子MH

[Close]

風的兒子MH

最好知道有馬 直接閃吉啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wray112你都大膽,這一局你用了MH竟然反過來話風的兒子係MH??
我現在就看replay舉報你!你舉報人用MH,自己連replay都唔敢放,笑話。

樓主MH DOG

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-18 14:05 發表
wray112你都大膽,這一局你用了MH竟然反過來話風的兒子係MH??
我現在就看replay舉報你!你舉報人用MH,自己連replay都唔敢放,笑話。
我唔敢放RP?利家王你搞笑??

引用:
原帖由 Kh_ 於 2021-10-20 17:34 發表
樓主MH DOG
你捉我紅圈/我打完whatsapp圖比你又點話~唔好9up 唔係腳板龜裂個d低清圖

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-18 14:05 發表
金鳳你打得信多眼有事? 呢個咪rp 你唔好嚇我啦 你以為我全圖cap圖話人mh?

算吧啦你mh狗

各位望下wray112放出黎張圖,
佢看緊replay,為什麼replay截圖裡會有正方形??
你點放正方形上去其實??
大家比較一下兩張圖

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-21 13:49 發表
各位望下wray112放出黎張圖,
佢看緊replay,為什麼replay截圖裡會有正方形??
你點放正方形上去其實??
大家比較一下兩張圖
金鳳= =你自己試下RP截圖啦 用電腦PRTSC制 其實你唔識就唔好亂講野..你再開rp 再截圖都無問題

引用:
原帖由 ☆Sky 於 2021-10-21 11:59 發表
算吧啦你mh狗
其實你隻服仔廢呢 就唔好咁樣屈人 我可以再比圖你 我仲有RP係到

R哂頭

......................

望到依家D人用MH 話人MH~ 仲要好有道理咁9UP
好似個班內戰狗咁

引用:
原帖由 wray112 於 2021-10-22 01:55 發表

其實你隻服仔廢呢 就唔好咁樣屈人 我可以再比圖你 我仲有RP係到
我廢係廢,不過你留番D圖來拜山算啦mh狗,用到咁明顯比張圖來做咩啊mh狗

wray112我舉報你MH就有寫疑點,
而replay張圖我只係唔明問下,你唔會係因為張圖就當自己唔係MH??

樓主 遲早捉**不雅**你

19 12
發新話題