34 123
發新話題

劉亦菲.再次惡意掛機

[Close]

劉亦菲.再次惡意掛機

ID:劉亦菲.
RP掛機時間:約由第52分開始到完場
REPLAY:
條友掛機走去GOOGLE查我資料,然後就番黎狂屈我MH(從對話記錄中可得知),由五十幾分開始就不停話我MH,全程冇行過出750,幾乎冇開過技,就算人地爆到入大本,佢仍然係溫泉狂話我MH都冇守過咁濟。
直到完場一刻,仲用全頻話火神(即係我)MH,完全頂佢唔住,掛機就係為左走去GOOGLE查我,本來已經唔多夠打,佢仲走左去掛。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Kelvin

你搞笑?
我去google搵你個名,前後都冇2分鐘,之後我都有守有食兵,你咪係到屈啦,希望版主睇清楚

同埋我話你mh係事實,大家唔信可以打佢個名+**廣告**,大把野睇

我無出750就係掛機?你咪笑死人,比人爆到咁,我龜係750食兵唔得?
最後佢地黎爆大本個陣我一樣有出技,咪笑死人啦你

我話你mh係有證有據,親眼見到你求人比mh你,笑死人

你咪引笑,你開一開技就叫唔係掛機?你搵完我名之後咪又係繼續掛,又冇幫過手。另外,我地個個都有出750圍人,而你就唔出,其實打到三十幾四十幾分鐘個時,我地會戰未輸哂,佢地冇咩勁主力,只要神原同森肥到根本有得打,結果你去左查我資料然後番黎話我MH到完場。而且,你十幾分鐘先開得次技食一隻半隻兵就當冇掛,有冇搞錯?仲有人地爆到入黎大本你確實係冇守,幾乎完全只企泉話我MH。你已經唔係第一次掛機,上次人地已經話過你,今次仍然係咁。

再者,你話我MH點樣係有證有據呀?咩係事實?你引笑?紅圈RP在哪裡?

Kelvin

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 14:04 發表
你咪引笑,你開一開技就叫唔係掛機?你搵完我名之後咪又係繼續掛,又冇幫過手。另外,我地個個都有出750圍人,而你就唔出,其實打到三十幾四十幾分鐘個時,我地會戰未輸哂,佢地冇咩勁主力,只要神原同森肥到根本有得打,結果 ...
你理得我點打?洗唔洗你教我玩呀?我中意係大本食兵守肥,而家係咪單機都叫掛?

呢到係用黎post走場/mh(即係你呢d),唔係用黎解決私人恩怨,你想解決就信長解決,唔好咁小 學 雞咩都放上黎

另:https://www.wgun.net/thread-404530-12-1.html

頭兩個留言就係你,若要人不知,唔好太低B

其實重點係你根本冇守過,唔係咩單機。另外,呢度係可以POST MH,走場及掛機的,你之前先比人POST過,扮唔記得左?唔該你睇清楚D先啦。仲有,我係POST你惡意掛機,唔係咩解決私人恩怨。

另外,頭兩個留言係我你都知,我要比個叻你^^

Kelvin

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 16:14 發表
其實重點係你根本冇守過,唔係咩單機。另外,呢度係可以POST MH,走場及掛機的,你之前先比人POST過,扮唔記得左?唔該你睇清楚D先啦。仲有,我係POST你惡意掛機,唔係咩解決私人恩怨。

另外,頭兩個留言係我你都知,我要比個 ...
上次係隊友叫我比裝佢,我無比,版主先封我

今場我係大本食兵關你咩事,而家規定一定要去幫團戰,係大本食兵就當掛機?就算我無守到又點,我想點玩就點玩,只要無做無品行為就得,我想食兵守肥得唔得?邊個話一定要幫會戰?你講?版主講?

另外,個兩個留言同你一模一樣既名,你估有無咁巧合呀啦?心照啦,做過唔認,我點都唔夠你無品嫁啦,求人比mh你。

回復 8# 的帖子

都話左你唔係大本食兵,你係掛機,明?上次係你以『快G』掛機,今次係以『查我資料』掛機,明?
另外啦,我就搵埋前一頁同後一頁都搵唔到邊位同我一模一樣名,你要繼續屈我冇所謂,反正你又捉唔到紅圈
Kelvin

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 16:42 發表
都話左你唔係大本食兵,你係掛機,明?上次係你以『快G』掛機,今次係以『查我資料』掛機,明?
另外啦,我就搵埋前一頁同後一頁都搵唔到邊位同我一模一樣名,你要繼續屈我冇所謂,反正你又捉唔到紅圈 ...
wow,咁快del左個留言,好彩我有cap到圖

你睇下啦,個網址一模一樣,點解我cap個張圖有你個名係到求mh,而家又唔見左呀
個post幾年前,我一話搵到你求mh,突然間就無左,呢d咪叫此地無銀囉,明眼人都知咩事

至於我有無違規,版主請明察,睇完個rp先orz

真係笑死人,本身你唔del留言都可以嘈下,話同名唔=係你

而家你比人話一話,就即刻del左個留言,呢d咪叫此地無銀三百銀囉,你仲有乜野好講呀,好彩我有cap低圖姐,唔係咪比你屈?

同埋版主請你睇清楚個rp先,今次同上次唔同,我真係絕對無掛機/不負責任,請你明察orz

首先啦,完左場之後我早就上左去睇啦,你估得你識CAP定?至於點解你CAP既先有,就唔知啦,家陣D高科技可以改到毫無破綻,真西利。重點係:咁你咪捉我紅圈囉,直接開個POST舉報我啦,狂留言冇意思。
Kelvin

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 19:37 發表
首先啦,完左場之後我早就上左去睇啦,你估得你識CAP定?至於點解你CAP既先有,就唔知啦,家陣D高科技可以改到毫無破綻,真西利。重點係:咁你咪捉我紅圈囉,直接開個POST舉報我啦,狂留言冇意思。 ...
你都幾無恥,以下呢幅圖希望可以收你皮啦

以上係我打你個名得出既結果,你話我改圖,不如大家親自試下係google打佢名,睇下搵到d咩,我改圖?笑死人
你知唔知你刪留言,但google都可以搵到嫁

旁邊就係天文台既時鐘,證明我岩岩搜尋完,你個張所謂既圖,可以係你刪完留言之後,再改電腦既時鐘,然後再cap圖得出黎既

喂,你咁多破綻好心就快快趣認左去啦

以下呢句可以收你皮:您已造訪這個網頁 2 次。上次造訪日期:17年8月12日 完~
12日?自己露破綻,笑,改到錯哂 柒出國際
不過算啦,都係個句,捉我紅圈囉咁咪,煩唔煩d姐,狂留言無意思的,傻仔,就算你改到我冇得解釋都代表唔到我係MH架,最實際就開post舉報我封我啦

一個舉報你掛機既POST可以變到『GOOGLE話我MH』既罵戰,其他人應該笑到傻左

Kelvin

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 20:22 發表
以下呢句可以收你皮:您已造訪這個網頁 2 次。上次造訪日期:17年8月12日 完~
12日?自己露破綻,笑,改到錯哂 柒出國際
不過算啦,都係個句,捉我紅圈囉咁咪,煩唔煩d姐,狂留言無意思的,傻仔。開post舉報我封我啦:victor ...
唔明你講咩,呢句有咩問題?我點知佢點解寫12日?你唔去問下google?
喂,你咪自己google睇下囉,大家睇緊呢個post既都可以search佢個名,睇下我有冇改你圖,定係係話我連google都改到呀?

34 123
發新話題