發新話題

MH(§abD043)

[Close]

MH(§abD043)

ID:§abD043
紅圈時間:第14分47秒
遊戲日期:23-7-2017;完場時間:03:46p.m.
REPLAY:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Kelvin

為左唔俾走場狗反咬一口,最後都係決定晒一小時翻睇RP。

圖1~3 為DELAY紅圈的證明。

圖6 為我面對POST主的指控時的即時反應,然而織軍未加理會,故不了了之。

圖LAST 為中期POST主的嘲諷,建議管理員日後對該單位多加留意

如果圖片未如有力,RP 23:41顯示片倉小十郎(嫌疑人)對稻姬(POST主)大技暗殺未有理會,直至橙血。

RP 26:43片倉未見龍川埋伏,仍然無魔免狀態下攻擊稻姬。

RP 31:32片倉橙血食兵並預先開魔免,但未料稻姬靠近,直至稻姬行到面前開大技。

RP 37:54顯示片倉高地失視野,一技不成反被殺,而MH GE話應該唔會錯失呢D尷尬時間。

我想澄清我沒有開圖,只係織軍失手或錯過時間,POST主都以'MH論'打完場。

原來POST主前期認為打緊智障對手咁 ,實在難為你 ,希望中後期能夠值回票價

而本雷最後建議POST主從打AI著手,先練食兵,再練走位。不出數年,一定打機多過打字。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 §abd043 於 2017-7-24 03:08 發表
為左唔俾走場狗反咬一口,最後都係決定晒一小時翻睇RP。

圖1~3 為DELAY紅圈的證明。
圖6 為我面對POST主的指控時的即時反應,然而織軍未加理會,故不了了之。
圖LAST 為中期POST主的嘲諷,建議管理員日後對該單位多加留意

...
唔洗解釋啦 紅圈純

回復 2# 的帖子

第一,我係全隊走哂,我先走場,所以你所講既走場狗,我並不理解。並請你注意自己的措詞,不要在發文下胡亂留言。
第二,圖1~3並無證據顯示是DELAY紅圈,而且你所發的圖片中並無RP 14:47的紅圈,因此無法證明。
第三,你所指的圖6中的只是RP 01:27:13的對話,後續的對話你並無剪下來。我已說過,圖是能改的,你PO的圖我怎能知道這是否被改過?
第四,圖LAST我所說的對話再嘲諷甚麼?你是否中文能力極差,看不明句子的意思?
由此可見,你的回復並無證明到你不是MH,只顯得你無恥。
個人認為:走場並非最過份,MH較走場過份,是絕不能容忍,不過MH但不承認,更搵d藉口掩飾先係最過份,最無恥的。

**最後,廢話我唔多講,簡單d黎講:你0lv ac買VIP就知你咩料啦。我亦曾多次舉報MH人士,官理員都會認真處理MH人士,所以我絕對相信官理員係個明白事理的人。

Kelvin

對呀對呀,你點話點好啦

$38換來一個院友GE幸福,都算日行一善

確係delay

發新話題