發新話題

MH 名單 掛機小研 KRT.WATER 2FD 28/12/2020 已更新

[Close]

MH 名單 掛機小研 KRT.WATER 2FD 28/12/2020 已更新

我開住MH黎捉D用MH既人  神級走位 Replay都唔洗睇

以下係我過往打信長所發現既MH  99%有開mh 1%有機會唔係 但都無咩可能

G-dragon 果個POST o既人名大部份都係mh 我會再補充其他果d

掛機小研~ KRT.WATER 呢兩FD係我見咁多個MH中最能無耻

掛機小研 開GGC直播話無開MH. 但佢個FD開住MH提示佢走
呢兩FD真係當人地傻仔 當人唔知佢係有開到MH
敢開唔敢認 係咪男人黎架呢兩個傻西
見到
掛機小研~ KRT.WATER 建議你地踢走佢地
比我見到我會屠柒佢地 見一獲屠一獲
用MH用到你地咁柒廢 0技術可言 屠新手就叻

名單如下(最新排列由上至下) :

掛機小研~  (開MH果陣0死 開直播即刻比人屠到死狗咁款
技術=肥料級)
KRT.WATER (技術=肥料級)  

鄧炳強群組: 聽講唔夠打 用踢人掛踢走人 (唔知真定假 反正我信了)

鄧炳強 = StepheN.
肛澤民 (有時會用般若波羅密AC玩)
般若波羅密
牛皮燈籠
江永祥

如遇見以上呢班人
我係你地就去第二個埸玩  (因為佢地一發作就不停地全頻打你老.母做雞)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

掛機小研~ KRT.WATER (2FD敢用MH但唔敢認有用):lol:lol

傻仔鮑
hong1243 牛皮燈籠 淫達華 數字人 4fd 疑似鄧炳強群組
jimjim9726

明天是神手
化哥要進步
sevenwai_-  .★wAi;)  2FD
-AKITO.
真田志輝
小緯
hkyhky2006
殺之呼吸
牛肉刀
戀痛 (此人經常玩玉子)
chika520 (腦殘級 技術=肥料)
chk6808
CrazySex_Pig
神級的新手
敏敏小天使
星之小雪
...-.-
日乂夜
A_A風傷
sum1128 = sos.
Only泰神
abc22658877
英知(垃圾到唔夠打玩踢人外掛)
tom2007123
無敵汁雞手
口袋怪獸白
小學生A
Sexy的人
感染了風傷 (開左個post當洗底?同玩左幾埸 成埸同我玩捉E因)
霧.
步步驚心
米奇老屎
如日中天(此人經常玩波子 神級走位)
小蠔
DarlingB.
yutk37
七夕雪影
KaN_EviL
雷老虎三百
sdfg1224
關你系事呀
Tom1626
Tom1635
K.O.U王者
Kumbukani
victorr
輝爺爺
開心BB
Kelvin0135
電腦(明智)
明明是愛笑
馬術跑法
除碇富
中國楚王
光仔SM
狐獵唯
樂極xD Justhis.口肥料口 (3FD)
哈囉KITTY
真田數正
秋月無邊
pkokrat
司徒夢婉
0醉0
紫銀
CHY=]
樽裝。綠茶
神手哥xd
whymezerodie_
nero鬼泣
血腥豆腐花 玩死你nn (2FD)
kamchunhong
X-man新仔
ronald432
Jim2036fku
對沖基金 (另外是一條走埸狗)
魔怪
動5_do
小惡雞.
鴨博士
小蘋
安非他命.
8097169 風雲兒. (兩FD)
專送三百
你睇我唔倒
Playshitnore
紅櫻幕
gagaashashaa
chung2016
是在哈囉
夜0v0 叛小夜 (兩FD黎)
開心BB
百戰雄師 水上不留痕 ST凍結 add (呢4FD掩飾得好好)
kaka_430
地底泥
laioo (低LV AC)
T!Me_文
Kelly.
型仔浩
Terminator_K
榛名
jacky252
戀兒★
超仔
-★Ak

最後更新 5/11/2020

唔想打mh 跟住我呢個list 或者G-Dragon個list踢人就避免到同MH打機:lol

大家都要小心 0 LV AC
D MH AC 黃左自然咪開返個新AC玩 橫店又冇人封AC

支持 MH大哥捉人 mh

真係慘 個AC開左一星期就比你屈mh

好人好姐唔洗開新ac

回復 1# 的帖子

天方一定唔係 信我  假如佢有時知有人捉佢 佢走左  係我提佢 天方一定唔係MH

一個賊偷完野之後同個受害人講我幫你捉番個賊,你地話幾能好笑,自爆開mh重可以光明正大同人講,開心BB 小惡雞. 天方我同佢地打過佢地係鬼mh咩屈得就屈,你話人地係mh就係?你邊能個啊你死圖狗,想話人mh就拎證據出黎,得把死人口搵鬼人信咩,痴能線亂咁屈玩家mh,而自己就認開mh.

你老母俾我吊緊不過冇圖 信不信由你 200%係真事。
HELLO~

引用:
原帖由 G-Dragon 於 2020-7-27 03:55 發表
天方一定唔係 信我  假如佢有時知有人捉佢 佢走左  係我提佢 天方一定唔係MH
本身都唔覺佢係  之後打左有一兩埸覺得佢D走位愈黎愈勁

引用:
原帖由 血牛神 於 2020-7-27 11:59 發表
一個賊偷完野之後同個受害人講我幫你捉番個賊,你地話幾能好笑,自爆開mh重可以光明正大同人講,開心BB 小惡雞. 天方我同佢地打過佢地係鬼mh咩屈得就屈,你話人地係mh就係?你邊能個啊你死圖狗,想話人mh就拎證據出黎,得把 ...
關你能事咩
洗能屈咩 我開能住MH同佢玩 你估佢地唔能知咩

我行左佢就行右 跳緊chacha咁

我post出黎你可以唔能信架 冇人叫你信

我話你老母係雞  晚晚比唔同既男人中出啊

咪能信喇咁能叻

講到自己有咁正義有幾勁

開住MH打信長 見到對面走位勁 有反應 就跟住 屈尻人 只可以你可以神反 人地唔得 邊個一神反就係MH  信長咪你有D人 成個信長世都俾你搞彎晒 咪屈我MH =[  比埋RP你 歡迎你捉我紅圈

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# 的帖子

圖狗你屈得人mh,我就會代表比你老屈果班有品玩家出聲.咩叫洗能屈? 嘜能野你估佢地唔能知咩?你個廢物圖狗講嘜春野呀你? 你開mh打信,佢地當然知道啦,因為你個傻西已經係論壇自爆左自己係冇技術冇腦靠開mh ge人啦,放心冇人會屈你個傻西 ,因為你蠢能到自爆係mh啦 ,你開mh重夠膽講出黎比人笑ge ? l咁又係ge廢物先開mh,你咁能蠢唔用mh點得呀  
我當然唔會信你啦,你叫我同其他玩家點樣去信一個傻西蠢能到自爆係mh ge人呀?你唔好當我地d玩家好似你咁能蠢咁能冇腦先得架  
你話我老母係雞?對我係零傷害呀傻西係零呀 登你屋企人慘,生左一個自己理虧就話人老母係雞ge廢物,用mh ge垃圾冇資格打信長,冇資格開post,冇資格屈人mh,你自己好自為之.

引用:
原帖由 掛機小研~ 於 2020-7-27 18:06 發表
開住MH打信長 見到對面走位勁 有反應 就跟住 屈尻人 只可以你可以神反 人地唔得 邊個一神反就係MH  信長咪你有D人 成個信長世都俾你搞彎晒 咪屈我MH =[  比埋RP你 歡迎你捉我紅圈 ...
捉紅圈?捉你老母咩 實知你咁講
你cap圖就cap成張喇
做乜唔cap埋windows果一行野? 驚開緊mh比人見到?

引用:
原帖由 血牛神 於 2020-7-27 18:29 發表
圖狗你屈得人mh,我就會代表比你老屈果班有品玩家出聲.咩叫洗能屈? 嘜能野你估佢地唔能知咩?你個廢物圖狗講嘜春野呀你? 你開mh打信,佢地當然知道啦,因為你個傻西已經係論壇自爆左自己係冇技術冇腦靠開mh ge人啦,放心 ...
講耶穌咁 都係果句 你老母做雞 你條女都係雞 比人扑緊

引用:
原帖由 掛機小研~ 於 2020-7-27 18:06 發表
開住MH打信長 見到對面走位勁 有反應 就跟住 屈尻人 只可以你可以神反 人地唔得 邊個一神反就係MH  信長咪你有D人 成個信長世都俾你搞彎晒 咪屈我MH =[  比埋RP你 歡迎你捉我紅圈 ...
關左個紅圈功能咪得LOR

成日叫人捉紅圈? 笑死人

開MH捉人MH,真係傻**不雅**,你可以捉人MH,你說的算? 你信長最強? 好好的遊戲被你這種傻**不雅**玩爛了,自認為天下無敵,比你強都是MH。:lol

發新話題