28 12
發新話題

管理員 請正視vlan 嚴重走場問題 在下實在忍不下了

[Close]

管理員 請正視vlan 嚴重走場問題 在下實在忍不下了

管理員 請正視vlan 走場問題 在下實在忍不下了

我在vlan 玩左也不小日子 但是 我能5打5完場 我數完再數

只是得2次能夠5打5完場 每一次中隱英 無一次打過20min

個個都走場  今天 玩左2場 可能今天幸運 連中2場隱英

反果 沒能過20min 對面個個走場............ 請gm 認真正視問題

以下有一些vlan 走場的replay
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等到行「實名制」的信長II區玩  可以記低走場人名  有助減少中離

而遲d轉左伺服..  應該會係更多區域實施實名制  到時問題一定有所改善
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

希望真係咁啦....
我都覺得e+冇品人太多...
只要係6lv前殺左對面既人多過2次既..
都好大機會會跳...

但現在呢  個個里直氣壯地走場 難道定名制有所改善咩

處里手法太過放鬆 一點也不象kuo 你走場 即bank ac

我都係kyo玩開  完全沒有人走場 可想而知 vlan 走場的問題

實名制沒咩用.....名可以改...........

引用:
原帖由 killerboy 於 2006-11-16 20:56 發表

處里手法太過放鬆 一點也不象kuo 你走場 即bank ac

我都係kyo玩開  完全沒有人走場 可想而知 vlan 走場的問題 ...
你大可以去返kyo玩  你只係得個講字  有乜用?

況且以我所知  kyo走場一樣有  而版主處理時間極為緩慢  

你既不滿  大家都明白  但係個個都係度怨會有乜用?  如果可以  你估管理員唔想及時控制?  

況且  係vLan玩係用區域  而唔係魔獸私服(好像kyo的用b.net連)  絕對唔可以相提並論  

另外  管理員唔係冇做野

而係做左/做緊既事  你這一個只懂玩的玩家不了解而已!

咁你即係說走場係應該la

我都要怨啊立哥做咩要唔做..VLAN咪多一個處里...做的又唔錯...

引用:
原帖由 killerboy 於 2006-11-16 20:56 發表

我都係kyo玩開  完全沒有人走場 可想而知 vlan 走場的問題 ...
我想知點解咁多人要拎vlan同kyo做比較...
點講都好...你黎得vlan玩既...就應該支持vlan...
如果你下下都搵野黎同vlan比既....跟本就冇得比既
正所謂"人比人,比死人"
同埋gm我諗佢地都好想會冇人走埸
只係gm佢地有心冇力...不能全部都可以知道清楚咩玩家走埸
但問題都唔係在於gm...e係在於走埸既玩家....
所以不能全都怪vlan既人員~

引用:
原帖由 killerboy 於 2006-11-16 21:04 發表
咁你即係說走場係應該la
你邊句見到有呢個意思?  在下真係莫名其妙  

我係話「你係度怨係冇用,又唔見你有建議?」 

可能見到........[[[[[版主處理時間極為緩慢  ]]]]]

引用:
原帖由 一劍穿心 於 2006-11-16 21:10 發表
可能見到........[[[[[版主處理時間極為緩慢  ]]]]]
甚麼理解能力...

我說的是 kyo版主

樓主你都白痴,有實名制你自己唔好好記住中離名或下載banlist黎用,走黎怪vlan管理員?管理員其實係冇責任要負責中離情況,佢地只係提供一個平台比你玩,而家有實名制已經係管理員為我地玩家額外服務既野,你仲想點?我看你樓主你像是在kyo比人ban左ac而家走黎呢度扮有品多d。

樓上講得好
不過實名左
有一個問題
人地都可以搞番個ac再玩...再走...再ban.......
咁點?

引用:
原帖由 apple9394 於 2006-11-17 00:44 發表
樓上講得好
不過實名左
有一個問題
人地都可以搞番個ac再玩...再走...再ban.......
咁點?
用banlist見一個ban一個

28 12
發新話題