33 123
發新話題

上中下忍~

[Close]

上中下忍~

一些勁人都會buy一d上中下忍黎睇位吧!
但小弟今早給人名 xxxxxxxx(eng name)說我mh喔,
我buy了一個下忍,放係熊果度,佢cp比熊打到得小小血我就過左去殺左佢,
佢大大聲說我mh呢,我說我是buy了下忍,佢不相信,我叫佢buy石睇下,
佢buy左石見到我有下忍係度,佢就話我係岩岩先buy,用黎做show,
小弟十分不服氣,特以發這貼的,

各位有冇有類似既事發生?

有小小eq既人都唔會話人mh

引用:
原帖由 瘋刀三段 於 2009-6-18 14:54 發表
有小小eq既人都唔會話人mh
+1=.=                  

引用:
原帖由 星夜。猛俊 於 2009-6-18 14:46 發表
一些勁人都會buy一d上中下忍黎睇位吧!
但小弟今早給人名 xxxxxxxx(eng name)說我mh喔,
我buy了一個下忍,放係熊果度,佢cp比熊打到得小小血我就過左去殺左佢,
佢大大聲說我mh呢,我說我是buy了下忍,佢不相信,我叫佢buy ...
這是你嗎

買下忍吾代表勁人
我都有買下忍 可惜我只是新手

KISS扮new
比任何野sm

引用:
原帖由 名刀Å蜻蛉 於 2009-6-18 15:06 發表
KISS扮new
比任何野sm
事實我打團真系比人殺爆個班/.\

so sad ........我未買過下忍lo....新手都不如..

引用:
原帖由 SLY_阿星 於 2009-6-18 15:23 發表
so sad ........我未買過下忍lo....新手都不如..
我成日買忍送錢 比人話ondog

引用:
原帖由 SLY_阿星 於 2009-6-18 15:23 發表
我有買嫁  不過新版買^^
新版下忍好好用的說

引用:
原帖由 名刀Å蜻蛉 於 2009-6-18 15:27 發表

我有買嫁  不過新版買^^
新版下忍好好用的說
好似有百地招技  落地?

唔會= =''好少用下忍...呢d

引用:
原帖由 ROsE〝kiSs 於 2009-6-18 16:36 發表
好似有百地招技  落地?
中忍先有落地  仲有睇隱形
下忍有永久隱形

小弟最經曲果次...
話說我無聊買左幾隻下忍睇水
當時大家都唔願攻

突然見到毛毛起忍者店出上忍
跟住我果隊既本多起下面閃返入去=     =開大清哂
比毛毛話係MH囧 最膠係我話有忍者
佢都唔理 再買多次 跟住又清=   =最後成隊走哂

-.-..我成日買..每次v中 阿國阿市立花女..
出完中期裝-.-又或者根本冇能力出-.-我就會開始買上忍-.-
一夠錢就買一隻-.-...5500左右就有一隊-.-..
至於點用-.-?我都唔知-.-..好玩-.-...有次本來我地輸緊-.-..
走黎走去..有時仲現埋身爆佢650...150..佢都吹唔漲-.-..
不過有時咁岩會戰既時候對有一個冇去-.-..咁果個實會攪我d上忍-.-..跟住我就會好心痛-.-

33 123
發新話題