發新話題

4V5打到後期--對面殺馬,紅色汁裝,對面有隱英

[Close]

4V5打到後期--對面殺馬,紅色汁裝,對面有隱英

一開頭,我地真田走左(裝都冇買),對面有隱英,之後冇咩野,,,打到後期(我地爆多過佢地),當我想買大炎果陣,叫隻馬去買孫子(6500)
點知果頭買完 ,果頭俾對面3個人圍死隻馬,,係商人果到,隻馬根本走唔到,因為係後期,所以馬2野就死左,之後6500就俾紅色汁左...仲極串,連自己隊友都唔幫佢

話我唔識控馬??3個人係商人圍我隻馬,當時我岩岩買完6500,完全唔知咩事...

佢仲親口講自己放左本6500係大本營,叫我地入去拎,,之後仲話放入d去個溫泉到...

佢個名係ZzERoo
已經係4v5,仲有隱英架啦,仲要殺馬汁裝,咁冇品人第1次見,好地地打緊就咁就玩完

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

佢做得好岩

一直都唔覺殺馬係冇品...不過串就有小小.....咩啦

引用:
原帖由 nuno882001 於 2008-7-13 01:53 發表
一開頭,我地真田走左(裝都冇買),對面有隱英,之後冇咩野,,,打到後期(我地爆多過佢地),當我想買大炎果陣,叫隻馬去買孫子(6500)
點知果頭買完 ,果頭俾對面3個人圍死隻馬,,係商人果到,隻馬根本走唔到,因為係後期,所以馬2 ...
用馬仔去買6500,你一定係白痴

引用:
原帖由 arlok 於 2008-7-13 01:55 發表
佢做得好岩
同意+1
傻仔先唔俾汁裝

所以我也常常被罵沒品
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2008-7-13 11:27 發表
所以我也常常被罵沒品
這個...= =

我習慣4~5 lv去睇武家..

一定有馬打or殺

同埋 6lv行過....

我有玩槍神..見到有馬系武家..

一定開大殺囧

早期馬黎講係好重要,冇左對敵人會造成好大傷害

殺馬就冇話唔殺得
隻馬裝甲又唔係無敵
不過條友好串- -'

殺馬係得囉..
汁裝..仲要串就真係冇品
如果你比人殺馬..
仲汁左裝..再串你.."
你唔想走場?
你話唔想.."除非你智障"
冇感覺

回復 10# 的帖子

想還想
走唔走場就是另一回事

走場就是無品
輸咪輸囉,勝敗乃兵家常事
個個一輸 一做錯野就走 咁仲洗乜玩?
自己控馬唔好就汲取教訓
下次唔再做傻事咪ok囉

咁神
用馬買名刀

你隻馬係無敵嗎??點解唔殺得??

大哥我係你就唔出聲啦,仲出post出黎比人笑??

發新話題