發新話題

[HD]內有新手團戰影片!!!!!!!!![SMP]成員請進看看 各位都可以入.

[Close]

[HD]內有新手團戰影片!!!!!!!!![SMP]成員請進看看 各位都可以入.

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=406622

點.報定吾報=.=
仲有. 有冇人教戈D MYCARD要點入.

信六戰鬥嗎?
KAT-TUN所有人都走了. 我地SMP主力系咪要回來練習呢=.=?
讀書=.=?

附SMP小部份成員在KAT-TUN戰鬥時影片 :

支持下 頭香緊係報啦

團長果針先生退信
HEYAPPLE  玩LOL.
我自己入完KAT-TUN  KAT-解散後就入了BLADE.
HEYBANANA.  玩LOL.
HEYSANDY.  王偉光=.=吾洗介紹啦佢. 甘多FANS.
HEYFOOTBALL.  掛住陪女朋友 + 天生智障.
HEYTOMATO .  玩LOL.
HEYIPHONE. 未成氣候
HEYIPOD. 連PW都吾記得埋. 吾洗預佢啦.
HEYYKZ. 退信
柳丁 .  真人不和
HEYSMOKE. 吾聽教.
HEYPINES. 中手

報既話都系晒錢比人屠

支持s版
好好睇
支持影片

引用:
原帖由 HEYORANGE. 於 2011-6-2 20:16 發表
團長果針先生退信
HEYAPPLE  玩LOL.
我自己入完KAT-TUN  KAT-解散後就入了BLADE.
HEYBANANA.  玩LOL.
HEYSANDY.  王偉光=.=吾洗介紹啦佢. 甘多FANS.
HEYFOOTBALL.  掛住陪女朋友 + 天生智障.
HEYTOMATO .  玩LOL.
H ...
我呢                     

支持下
好勁=,=
打得唔錯

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2011-6-2 21:03 發表
我呢                     
你AC都冇開呀!

周周幾時計埋我
愛 只有簡單筆劃 卻比想像復雜

引用:
原帖由 MaNBaBY-_- 於 2011-6-2 21:16 發表
周周幾時計埋我
你大把戰友.

引用:
原帖由 HEYORANGE. 於 2011-6-2 21:14 發表

你AC都冇開呀!
你都冇叫我開                    

技術不錯 支持

發新話題