16 12
發新話題

[討論] 開波前請參考屈人mh名單踢人可避免比人屈持續更新

[Close]

開波前請參考屈人mh名單踢人可避免比人屈持續更新

推..........................

回復 1# 的帖子

靜d ok?成個vlan都係你D post, dllm。打機就打機,咪搞咁多花沈

回復 3# 的帖子

你食花生就輕鬆,我被人屈mh唔出得聲?重講dllm? 我拎支槍指着你個頭叫你入黎睇?你知唔知我出post,唔單只為我唔係mh討回番個公道,同一時間係幫緊其他正常玩家比群畜生屈mh,師兄你咁都唔明?

樓主(吊)得岩 又冇拎支槍指着你個頭迫你入黎睇 做咩沖出黎7呢?

大家將心比己 可能樓主真係冇mh(冇同樓主玩過)但你地又話佢mh 所以佢先咁嬲
不過如果你冇開mh既話其實又唔洗咁小題大做

我認同你所講拎證據出黎 但而家d人話紅圈可開可關 如果係既話又真係好難拎到證據出黎

反而舉報區果幾隻狗仔用mh話人mh 之後同人講佢就係證據 真係笑q死我
你話你係耶穌 我都吹你唔脹真係...

最後我見話你mh既人都有番咁上下信長年資 相信話你mh一定有佢地既原因

希望問題早日解決 世界和平 88

HELLO~

回復 5# 的帖子

終於有位正常玩家出現,我其實都唔想開post,但我真係比人屈mh,到導入場比人踢,我比人話mh我已經立即cap圖,我冇mh唔清楚mh有冇得馬上shut down 之類ge野,我係窗口化打信,我立即cap圖已經,從圖入面見到我開左咩程式時間等,圖又放左replay又列舉唔到我咩時間有問題,紅圈又冇捉我,當然捉我唔到啦,我根本就冇mh,懷疑時間點同紅圈又點會存在? 班畜生口口聲聲話我mh,其實我都可以屈你wo,好似佢地咁屈我mh叫你放圖,之後又話你close mh再cap圖,但我有冇屈你班畜生先? 因為話人mh係一件好嚴重ge事情,我先唔會冇證據就去屈其他玩家,但我唔代表可以比你任屈,佢地信長年資長唔等於可以冇實質證據亂l咁屈人mh. 我正身都過110lv 我對位好友講過唔再打信,我先用分身玩幾日,我怕用正身撞到佢解釋唔到.我係屬於同9C不會飛,打腸仔果班玩家年代ge人,屈我mh入面果班我記得mok: )有同佢玩過佢以前有玩開風魔.

引用:
原帖由 點能樣. 於 2020-7-26 20:24 發表
樓主(吊)得岩 又冇拎支槍指着你個頭迫你入黎睇 做咩沖出黎7呢?

大家將心比己 可能樓主真係冇mh(冇同樓主玩過)但你地又話佢mh 所以佢先咁嬲
不過如果你冇開mh既話其實又唔洗咁小題大做

我認同你所講拎證據出黎 但 ...
要撐個傻西之前 先搵番王剛果場RP望下個照 ^_^ 由頭照到尾 冇一次唔中 求教學

回復 7# 的帖子

wow入左新mh名單同掛機狗出來了.我叫你拎實質證據出黎呀畜生  又冇好利用RP列舉證明我到mh ge 時間,又冇紅圈,,吹到由頭照到尾冇一次唔中?  你已經比人列入左mh名單同有人有證據你掛機,一個入mh名單ge同掛機Ge人重衝出黎柒 ......咁我都識講你果場玩森仔,我地5個都好難捉到你,你個傻西,重唔係開mh?,一去中路捉你你個傻西就下下神走位,所以先有咁高兵數,唔怪得你入左mh名單,你個傻西應該真係mh .

推..............

無證據比人屈MH真係慘到爆= =  一句話你係MH就成班人信曬 然後拎左圖出黎又唔肯信
e家係要比人講完即刻拉去人地溫泉cap圖
自己殺人就應份 人地殺人就mh 真係見唔少
雖然我唔玩正信 但好明白呢種心情

最嬲就係 話人MH果D比人話MH就發曬老皮咁吊曬鬼 然後自己就攞正牌話人MH  除左噁心之外搵唔到其他野形容.
雖然唔玩正信 但之前係綜合玩絕信   純粹自己經驗 分享下 真係好嬲

回復 10# 的帖子

終於有第二位有品正常玩家出來發聲對抗班屈人mh畜生,首先多謝你留言先,你2個留言講得冇錯,都係講到個重點.

南狗又開新號?
唔好搞咁多野啦,成個Vlan都係你d po

回復 1# 的帖子

釣 梨  魯  母                  米J煩啦  OK? 日日一堆帖

回復 14# 的帖子

你地睇下個傻西,唔夠人講就打一堆粗口,咁多留言最能冇用果個就係你,肉酸到好人似個小學生發脾氣咁7樣.正一傻西

16 12
發新話題