55 1234
發新話題

有冇熱心玩家可以幫刪掉13.0d的白痴之翼功能?

[Close]

有冇熱心玩家可以幫刪掉13.0d的白痴之翼功能?

如題,攪到有新圖都冇得玩+唔想玩,又想試下佢個-amh,但係見到個弱智之翼既功能我連圖都冇d/l...

有冇熱心玩家可以幫幫手

叫呀升幫你del

引用:
原帖由 。寂寞__ 於 2012-1-17 12:42 發表
叫呀升幫你del
頂你...唔小心笑左出黎....

很好 樓下保持隊形

唔想玩就唔好玩
自己玩番13.0c
人地整得咁辛苦多謝都冇聲
重要係到抽水 so shit

樓上走場的

其實有得簡 開/唔開
唔開未得-.-.........

引用:
原帖由 F.U.NG_shyshy 於 2012-1-17 14:13 發表
樓上走場的
幾時既事- -

位唔係咁上架。

x_x   
aal izz well..

引用:
原帖由 珍系多卵魚 於 2012-1-17 13:51 發表
唔想玩就唔好玩
自己玩番13.0c
人地整得咁辛苦多謝都冇聲
珍系多卵魚,我__你老__

...............................
..........................
....................
...............

唔想聽可以唔好入帖,
自己出返其他帖討論,
我__你__母 ,__得咁辛苦,你多謝都冇聲

嚴禁對本人講廢話,thx
用下腦先講野比人串小2句的,
求求你唔好好似宜家咁樣

劉煮都kai既。

你唔想玩新功能可以唔開架嘛。

個圖又優化左啲bug既。

仲完善,唔明你地諗乜~

我d朋友同我講,唔開leader, 對家隊長不爽走場<---  

如果你想說服我去玩呢個新圖,請不要再紙上談兵的講廢話,我要的是有實際經驗的回應

同埋,我只係搵有心人事去助長公益,用返你地果一黨既最愛話語,↓

你唔鍾意可以唔玩果個刪了隊長功能的13.0d,人地改得咁辛苦你嘈咩????

引用:
原帖由 vavakaiser 於 2012-1-17 16:51 發表
我d朋友同我講,唔開leader, 對家隊長不爽走場
sor,我講既野代表我個人立場,唔關咩測圖組事。

唔好一概而論ok?

話說你可以係開場之前打定話唔玩隊長請想玩既玩家自己開場咪得。

辦法總比困難多,all right?

叫呀升幫你
        -贏你就話-6 書你就話敗點 幫你又話想汁雞 殺左你就話未認真-

既然咁多此一舉咁我不如直接整個冇ld功能既13.0d  ....
load小d野快d呀,我部機廢丫嘛大哥

55 1234
發新話題