54 1234
發新話題

改場名唔係外掛囉唔該

[Close]

改場名唔係外掛囉唔該

好多人以為改場名係外掛..改得場名就用得mh啦
事實並唔係咁嫁囉..唔好誤會我地啦@@
我改場名得一個用意..話比人知我hkbn開場..
和記d人知就可以選擇唔入我個場囉

-____- 咁改場名呢個軟件都係個惡意程式feel

2樓唔好玩,本身vlan都改場名(有團個d開場會有團名),唔通本身war3就有呢個程式?

和記?
吾系可以psp就冇野嫁咩

唔明 - - ,可能我智障@@
無聊post- -
咁都要post??
Ku熊貓。貳招人

回復 4# 的帖子

係真既就好喇            

引用:
原帖由 腦殘Ku熊貓 於 2010-7-26 14:30 發表
唔明 - - ,可能我智障@@
無聊post- -
咁都要post??
係太多人以為改場名=外掛
人地入我個場見到【hkbn場】
就話我mh仔..外掛仔..睇你改場名就知啦..
之後全部人走哂..真係以為改場名=有埋mh
改場名係vlan比嫁囉,,唔好搞錯哂以為自己好醒

改場名唔係比咩 係綜合區果個post都比人高亮左比人dl啦

好多人唔去綜合玩..唔知好多人都dl左..
大陸落黎咁樣樣..好out好老套囉..

係咪外掛我唔知 .
但改場名同開圖無關

你話吾係外掛...吾通係內掛??
外掛定義係咩?????????
外掛或外掛程式,是一些程序,用來替應用程式增加功能,最常見的有遊戲、網頁瀏覽器的外掛程式和媒體播放器的外掛程式。
返屋企搞清楚外掛定義咩黎先出聲啦你

引用:
原帖由 ζ夏天×° 於 2010-7-26 15:46 發表
外掛或外掛程式,是一些程序,用來替應用程式增加功能,最常見的有遊戲、網頁瀏覽器的外掛程式和媒體播放器的外掛程式。
返屋企搞清楚外掛定義咩黎先出聲啦你:vic ...
哇..你好叻呀..比你知道左外掛既定義
你返屋企睇清楚個POST個重點係邊先啦

引用:
原帖由 FkInGLaBaBy 於 2010-7-26 14:24 發表
-____- 咁改場名呢個軟件都係個惡意程式feel
你傻?_?改場名都係惡意程式?
│ 霸氣│
-___________-

引用:
原帖由 ζ夏天×° 於 2010-7-26 15:46 發表
返屋企搞清楚外掛定義咩黎先出聲啦你:vic ...
係人地話佢改場名係外掛唔係佢自己話改場名係外掛

引用:
原帖由 §Cr_am│真 於 2010-7-26 15:51 發表

你傻?_?改場名都係惡意程式?
都話好多人誤會嫁啦..改場名都以為係狗人

54 1234
發新話題