發新話題

講夠未 報仇完未 過左去算

[Close]

單純係想講,呢個版的制度,同埋MC生態.
對MC玩家有咩野影響,對玩家,討論版來講,係有好大的關連. 唔好段章取義,ok?

報仇? 報紙就有,你抄我果個野,好聲好氣投訢

2次啊,都冇板上人員管理.

報仇完未 過左去算 ?

姐係要比佢老屈,任佢誤道其他人,

自己唔救,等管理員救 ? 前車可監la (好聲好氣講,結果冇版主救)

如果有1日,有條友屈你mh,你出晒圖,rp影片,啦,我冇mh嫁,大家睇到啦

點知,版主唔理你,條友仲要反指你罵爆人,換著係你,你都火滾啦.

原來寫心得,唔洗錢任人睇,都係衰過出遊戲書,收錢的果D公司,

仲要有人提議報警拉我,真係神logic

佢聲稱,仲罵多次,又想報警嗎,ok find,我已經收歛左,比面你地,忍下佢.

左睇右睇,好似係佢唔放過wo

下面呢個佢自己講嫁,但係,連接果個post冇罵人囉,請問,理性討論,咁都叫做罵人 ?

全是你的罵
你係政府大哂啦 罵罵罵 罵到幾時啊 不如報警拉左你
仲罵多次?
又想報警嗎?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=630928
呢個係佢個時間

引用:
原帖由 poonwangkin 於 2016-9-19 09:55 PM 發表
點啊,冇晒論點啊 ? 冇聲出啦 ?  唔係講我係到好惡的咩 ?

定係怕我,知到你同rookiegum,你地2個人

之間的不可告人的關係,怕比我公開左你地D衰野,會搞到你地名譽掃地啊

真金不怕火鍊,不過睇來你地係假金,所以怕火wo...
rookiegum可恥!

LOL 反正我都賤人lol 我是9TK的性格LOL 你講啦 個個人都唔理你 收工啦
我都日日做衰野

你都幾好笑wo,由我本身開頭寫份心得開始,

我比某D人串,rookiegum 仲要出來話我,咁就當我有問題,

咁拎肥仔圖串我果個人就冇問題 ?   ok,find,我忍佢,算

之前我整個賽車地圖可以用的準備燈出來

(人手開動,設計好的光燈會自動行走)

點知比某條友講,垃圾仲玩紅石,我都忍佢氣,咁都算.

Mcfufu 3# 大 中 小 發表於 2015-1-12 06:18 PM

垃圾 老子都腻了你他妈的 还玩红石

(我冇老屈佢,佢自己講)

你果單,我skip左佢. 以防你又講. 投訴區投左2次,點知又係冇人理.

(咁你的道理係,講我發老皮,咁好啊,我好聲好氣去投訴囉,結果冇人理,姐係點 ?)

發老皮,就講我要收歛.  等N耐冇版主救我,唔發老皮,好聲好氣講,

如果呢到唔比討論有用野個post,我根本冇罵爆人,點知比人講,

仲罵多次?又想報警嗎 ? 喂,我發老皮又嘈,唔發老皮,

忍氣吞聲,理性討論,又唔得,你地想點嫁 ?

個個人都唔理我 ? 我收工 ?  比你地圍我,屈我機,

我唔只收工,比你地收左我皮TIM...

我比人蝦,為自己發聲,有冇發老皮都係唔得.

咁果D搞事者到E家都冇人捉佢地,

受害者的我,要比人嘈,搞事者的佢地,串完我,就可以消遙法外

老實講,我唔同你地玩炒埋一齊死炸. 我又唔會去到咁絕,

死都拉埋你地

當我被人蝦果時,你就叫我忍左佢,

我忍左咁多次,都仲係比人講我有問題,我到底做錯D咩,

1次又1次的忍耐,換來的係又比人串,投訴又冇人理,

rookiegum 出來帶風向,個個信佢.

真係我錯晒 ? 佢地班搞事者串我,佢地冇錯 ?

叫我唔好發老皮,要忍氣吞聲我就做左啦,
過左去算,咁你地有冇人可以幫我公正處理果D搞事者 ?

講夠未 報仇完未 過左去算? 啊大佬呀,

E家我嘈,係因為我用左2種方法都取唔到公道啊

你就叫我過左去算,最低限度都要搵管理員處理串我班版友仔啦

係你叫我收聲的同時,我有照你地你的意思去忍下佢地,我氣就忍左啦,

咁係呢個時候,有冇版主出來幫我對付搞事者 ?  

我對你實在太失望,我1次再3的忍氣吞聲,換來係冇任何的公義

明明係受害者,為自己發聲都要比人叫收聲

換著今日你係我,我叫你收聲,原全唔去睇你比人蝦的記錄,

你係唔係又會好受 ?

這個世界就是這麼不公平請你面對現實吧。

這裡沒有你所說的版務人員
所以你這種情況非常常見

發新話題