21 12
發新話題

各位高手進來

[Close]

各位高手進來

我想問5分鐘內(即獲得所以精靈玩家視野之前)主屋到了512 算唔算快?

其實快又未算快.只不過係人人都有自己既玩法.有D人升牆有D人牆塔.其實唔用哩D錢黎升塔人人都可以話快既

512系香港黎講算快.
只不過同台灣既神手玩過後..您就覺得遙不可及;
首先:人家絕大部份高手或神手己1024 +4個200金礦+2-4個800金~[基本]
之後;人地已經3-4隻18000精.
可惜既系..在vlan我仲未見到..所以其實您5分鐘512己經算快~

引用:
原帖由 ─═壹生★ 於 2012-6-2 19:53 發表
512系香港黎講算快.
首先:人家絕大部份高手或神手己1024 +4個200金礦+2-4個800金~[基本]
可惜既系..在vlan我仲未見到..所以其實您5分鐘512 ...
ya 不過我之前挽親都慢過人

引用:
原帖由 醬勞Re 於 2012-6-2 21:27 發表

ya 不過我之前挽親都慢過人
同我鬥快;)

引用:
原帖由 無謂♣纏繞 於 2012-6-2 09:17 發表
其實快又未算快.只不過係人人都有自己既玩法.有D人升牆有D人牆塔.其實唔用哩D錢黎升塔人人都可以話快既
其實吾關事. 重緊要系頭木. 您輸頭木您就輸好多-

引用:
原帖由 ─═壹生★ 於 2012-6-2 21:58 發表

其實吾關事. 重緊要系頭木. 您輸頭木您就輸好多-
我見有人升到16屋就買木 爭155 160 165=.=但我逍常都升到32先買

引用:
原帖由 醬勞Re 於 2012-6-9 08:44 發表

我見有人升到16屋就買木 爭155 160 165=.=但我逍常都升到32先買
甘快買木只會慢升 仲有 我最快記錄獲得視野1分鍾01秒就512

引用:
原帖由 ─═壹生★ 於 2012-6-2 19:53 發表
512系香港黎講算快.
可惜既系..在vlan我仲未見到..所以其實您5分鐘512 ...
人地3~4守? 邊有可能5分鍾35秒內就3~4隻18000精 1~2隻就有可能

可能只系你估   升惡3同惡4加埋升屋512都要供肥49秒
就算有幾勁都冇可能可以3~4隻18000

我6mins就1024...

4min幾應該要1024了

我一般會要up wall先,因為我一係去常位,一係好近巨,
so我一般有2成$去升塔升牆,
up去1024會慢左D

引用:
原帖由 北方拳王 於 2012-6-9 11:18 發表

人地3~4守? 邊有可能5分鍾35秒內就3~4隻18000精 1~2隻就有可能

就算有幾勁都冇可能可以3~4隻18000 ...
有架,自己去gg_同d台灣神手玩下就知

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-6-13 15:21 發表

有架,自己去gg_同d台灣神手玩下就知
正常人地已經有4x200金礦 同 8x400金礦..gg_d神手都系甘上下~
您見識都幾多;)
得閒一齊玩下精~

引用:
原帖由 北方拳王 於 2012-6-9 11:18 發表

就算有幾勁都冇可能可以3~4隻18000 ...
其實您吾得姐.. 吾代表人地吾得..
您未同真正既神手玩過..您吾會明人地究竟有幾快.

21 12
發新話題