33 123
發新話題

[英雄教學]長宗我部元親

[Close]

[英雄教學]長宗我部元親

未來我都會好多係到放教學,請不要在此帖引起罵戰,只接受理性討論,如見犯規馬上報告
字海sor,不過我諗新手睇完都易明and可以參考^_^
首先,都係新手裝備(底庫,電卷,豬肉打孖上)出街啦~~ 我玩咩軍都習慣單下既
之後就學1技,成架跑車咁去搶左2龜/3狼先(正常人做法) 公喜 你已2lv
第一波兵時,千千千千萬萬萬萬不要早過人地露面,因為你唔知對方食完狼後2lv能否把你擊殺
人地電完你先去電 又唔洗比佢電卷扣血啵
如是者,先出仙豆>閃介>魔水
高潮到了 派你神聖的小馬去買個爆彈/手劍(只雖其一,爆彈方便,殺人時間短,不易在殺人時間被擊殺,手劍便宜,但要企係到幾秒慢慢飛,本人習慣爆彈    迷之聲:太懶了樓主   )
到時我諗連信長都比你壓到呢埋係屋企喊緊(實戰已證)
爆彈/手劍都係買一次就夠了
拿拿林出把介杖先啦緊係,唔洗狂食仙豆(但係仙豆一定仲要買,保命啊^_^),爆塔打人都爽d嘛~
呢家你有的裝備:閃 庫 仙豆 水 介杖 是但一個忍具
殺人流程(廢話):先暈 電卷係咁用忍具   or   先暈 開大射佢(好痛架...)
呢家就係你成仙之路了 睇住!_!
殺左下路條蛋散之後,當然做埋佢d塔啦
做呀做,如果你可以keep住爆得好順利 冇人阻你/冇人阻到你
唔洗望啦 做埋佢650戈堆啦
爆哂成條下路 你都有唔少$$鳥(5000-7000,睇你殺人食兵死數)
你要知道,賺錢係唔停得的,見到中/上冇人爆野,食埋佢啦
食多2個450我估都夠7600了,唔夠食埋650吧
出左7600後 我諗你係無敵鳥
通街開大行街,!!!!!!!!!a地下!!!!!!!!!!<-----很重要的唷...不a地下可能因0反被殺,但你a地下,就係遇神殺神 遇佛殺佛了!!
出左7600後 a地爆塔~~(有人話會爆左d木柵啵,我又覺冇問題,呢d左阻頭阻世,加上爆哂佢唔洗好多時間,a地保證你人生安全唷)
之後 都係開大射射下咁樣殺人/清兵/爆野啦
出左7600後就出91<--頂血,移速,回血and正宗(其實名刀 你like出咩都ok啦出左呢3把之後)
我諗係你出正宗之時 應該有總的了,當機立斷出了它吧!愈早出對手冇能力清!_!
首先帶中路兵(廢事d人出兵清)
等兵比視野,見人地英雄清緊既時候,沖出黎射佢2野,我諗1300死都(擴散鳥爆擊去1300)
死左1隻1300後打兵殺埋第2隻1300,再打兵
依?無啦啦贏左?傻啦!你係咁打兵擴散,大本好痛架嘛...哈哈

長宗攻略完
大家請在此討論更好玩法/出裝方法(請留意語氣同態度!!)
我仲未諗到下期出咩英的攻略呀~哈哈,大家都可以出d意見^_^
(此教學 如大家要需要我可以放rp/圖  但係放影片就不了,老子現在比較忙,如果有好心人幫整的話都唔區 )

謝版主支持

咁勁既 神手教學

引用:
原帖由 -_ZvEr 於 2011-7-14 17:22 發表
咁勁既 神手教學
過獎 過獎

講到實贏咁,絕信是變化萬千的
明顯技術問題
對面屈英你咪一樣比人秒

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2011-7-14 17:48 發表
講到實贏咁,絕信是變化萬千的
明顯技術問題
對面屈英你咪一樣比人秒
技術問題技術問題^_^
我有技術咪壓佢囉^_^

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-14 18:10 發表

技術問題技術問題^_^
我有技術咪壓佢囉^_^
不同意買爆彈就可以壓到人

點解你講到好似好易咁既- -
我長宗對住佐佐成政 信長 本多呢d 我分分鐘
見神殺錯人

樓主真係令我矛塞頓開
我e家先知到原來長中要出爆彈/手裹
更令我知道左
原來信長係唔夠長中打要龜泉喊

樓主你肯浪費時間打e篇咁既野
真係唔話得
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

50仙好似暗串緊人-.-

長宗梗係CP啦
打路佢又唔夠法
CP才能完全發揮長宗初期威力

引用:
原帖由 Σmριrε.云 於 2011-7-14 19:45 發表
50仙好似暗串緊人-.-
抽我水咁話?

如果隻信長真係前期比長中屈到龜塔
我真係好想笑佢
9LV信長,4LV2技,4LV3技加把打刀
打12LV長中+介刀(介杖咩來?)
爆2野就秒左長中,你估你長中未有76,91會好似今川咁硬?
如果D人睇你爆咁多野都5理你
咁輸左都正常
出85其實無咩好,出個神甲同平金無冰打得死你仲好
出85爆野快果幾秒,人地出隊暈冰就收你山
其實長中勁成咁,後期肥左打得WIN佢,都係得本多,佐佐,槍神3隻英
邊洗教,出76我估都無人5知
不如出返D血/法裝阿市,林崎,鳥居教學咪仲好

哈...大家一直講緊一樣野 信長可以秒殺長宗
難道長宗以後見到信長都要走?
我話出爆彈手劍,係為左殺人
回8樓
如果你真的認為,長宗是不夠信長打的話,那我無話可說了

一切一切都是反應 技術問題(廢話)
見到信長 唔理咁多開魔水先/3技先
就算你暈佢又暈,都係你著數啦,你4秒佢2秒幾
長宗係絕對後期英,早期冇太強的爆塔能力同埋殺人能力,只好將阻你爆塔的人殺掉,出個忍具又有錯嗎??
大家有什麼改好意見可以提出 不用罵戰/踩低我抬高你自己,我只係一個玩家而已,你比我強,也是正常,也沒什麼好威威的

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-14 23:53 發表
哈...大家一直講緊一樣野 信長可以秒殺長宗
難道長宗以後見到信長都要走?
我話出爆彈手劍,係為左殺人
回8樓
如果你真的認為,長宗是不夠信長打的話,那我無話可說了

一切一切都是反應 技術問題(廢話)
見到信長 唔理咁 ...
咪就係囉
一味係到話人點點點
自己又唔post個教學出黎
不如省番啖氣
學下樓主咁
post d 有用 既教學出黎啦

大家請在此討論更好玩法/出裝方法(請留語氣同態度!!)

33 123
發新話題