19 12
發新話題

緊急通告.

[Close]

緊急通告.

由10月1號起.

會重整所有架構, 包括會有新既評分制. 元老院 各方面管理新制度.

請特別注意幾點:

第1: 各位既言行態度. 玩時盡興. 認真時請留心

第2: 我地各高層定時定侯會有隱藏人物出現測試大家,

第3: 如要炮人或被人炮時反擊 均以影相作實. 任何投訴或解釋 均有相有真相, (包括我地高層都要有相先可以做野) 方便大家處事

最後,  請大家唔好以為無人管, 唔出聲唔代表唔知, 純粹想玩得開心, 但發現愈黎愈過份, 不得不實行ED制度,

評分制同元老院遲D會同大家解釋係咩黎

PS: 遲D有新報到帖,, 請各位均需重新跟隨格式報到不論男女, 吾可以拎個帖黎傾計. 否則後果自負
最後.尊重別人等於尊重自己

我唔覺得好好笑

我尊重番你地既重要公告

第1:連你係乜水都唔知
第2:咩原來有元老院e樣野架咩=.=?
travel都味聽過
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-9-25 00:42 發表
第1:連你係乜水都唔知
第2:咩原來有元老院e樣野架咩=.=?
travel都味聽過
入得團又0lv既.個名叫享受_ _你諗下會有邊個?

回復 1# 的帖子

個人黎講覺得幾有趣.我向來鍾意以實力同人品見稱既夜夢琉璃

第2點測試大家邊一方面?人品既ok.但實力可能有時發揮無咁好或者玩緊果陣同人傾緊計,sd 緊sms..

不過有時人地炮起上黎 而炮番人幾句(果幾句均為重點).跟住又要cap圖..咁你有時唔係cap一張.要即save..實阻到遊戲表現。

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-9-25 00:56 發表

第2點測試大家邊一方面?人品既ok.但實力可能有時發揮無咁好或者玩緊果陣同人傾緊計,sd 緊sms..

不過有時人地炮起上黎 而炮番人幾句(果幾句均 ...
同意你的講法

樓主好似係草草丫
已知道以上資訊
有待元老院等解釋
人品比技術更緊要!夜夢便是2樣都齊全的團隊

引用:
原帖由 織菊.防基 於 2011-9-26 15:11 發表
樓主好似係草草丫
已知道以上資訊
有待元老院等解釋
人品比技術更緊要!夜夢便是2樣都齊全的團隊
樓主係文太寂龍

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-9-26 18:41 發表

樓主係文太寂龍
文太寂龍??邊個...唔識

引用:
原帖由 織菊.防基 於 2011-9-26 19:00 發表

文太寂龍??邊個...唔識
化大哥 麥 享受寞 小

笑-.-

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-9-26 19:06 發表

文化大哥 麥太 享受寂寞 小龍
好名= =.......!!!

**粗俗文字**你地- - (((((((((((((字數0

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-9-25 00:56 發表

不過有時人地炮起上黎 而炮番人幾句(果幾句均 ...
咁似我成日做既野既   1時傾電話/SMS/MSN
無冕者

19 12
發新話題