18 12
發新話題

曾 經 感 動 ~

[Close]

曾 經 感 動 ~

5..可能人在江湖太耐..中一開始接觸war3...本來係浩方玩.跟住因為地震既關係去左vlan..到左vlan既我都有番咁上下實力(信長,膠圖)

因為都玩左1-2年到..我同d fd組左個團..話說班fd本來唔識玩信長,係我帶佢地開場玩,果陣我既實力可以話係最強,跟住慢慢佢地就追上黎,仲精益求精,跟住開始愈收愈多人,仲有好多勁人入左黎,膽粗粗咁去參加第一次信長盃..話說當時打入左56強(印象中= =)打打下我阿媽叫我去食飯..跟住本來有優勢..我番黎果陣都差唔多比人gg...打團戰真係好大壓力..可能平時練習唔夠,合作性不強.控忍又未識.有咁既成績都算幾好彩。

打完之後班團友都無怪我,話晒都係元老級人馬- .-但我自己都知自己既不足.跟住無幾耐同個fd反左面..因為d小事.就開左個ac玩膠圖..姐係綜合區,當時日日入ser4開場,識到水蜜桃,xXx,月兒,仲有一大堆已經唔太記得咩名既fd= =
果陣係同本來d fd講因為要專心係學業方面而唔玩一年.點知好快就破左- -但又驚比佢地撞番,所以轉左新ac玩,.網絡世界真係好易識fd..但多數都係會過期.留得底既通常都係得1-2個..最令我感動既有一個叫月兒既..我記得係玩死亡之夜識,果陣佢做偵察兵好勁,我專做爆破手,實力都有番咁上下,好快就識左佢,跟住一齊玩..甩狗,槌子,傳炸彈,fate,就係信長佢唔識玩..溜冰.火影 雪地 閃避球- -多到數唔到.直到加左msn先知佢係一個對生活無咩希望既宅女..但思想上又夠成熟..好多時我生活中遇到困難都會搵佢傾訴,斷斷續續,得閒我又會搵下佢傾計咁.佢又會比d意見我,雖然我幾次堅持要出去見下佢,但佢都唔係咁方便..但我知只要我一搵佢傾計,佢都唔會唔理我,唔記得我,係一生既朋友^^

跟住近排就入夜夢..最大感動都係享受悲傷(傷J)既豪邁性格,本來我以為個團入面全部都係d唔出聲又嚴厲既神手-. -原來個個都幾吹得下,又出過黎踩單車,知道原來比想像中真係親切好多 特別係勁爆.本來以為佢好惡.但見到面真係好有爸爸feel,十分溫馨。傷j雖然成日笑淫淫咁,但好多時都會關心我地,睇下有無傷,就下我地d速度@@
跟住好快又會出黎唱K a_a e+日日都係m群度吹下水 感覺上vlan就好似提供一個平台比我地有機會識到來自不同地方既真心朋友,雖然好多曾經出生入死既兄弟都已經無連絡..就算加左msn都唔知邊個打邊個..但回憶會在我腦海裡..第日諗番起既希望都係笑多過淚la

頭香!! 支持花田!你講啲膠圖有幾個我都玩xd 我知你近排好忘…所以都少玩信長了,不過有你係M群真係好鬼開心!你講啲野又好笑,識到你真係好開心!大家又住係附近其實都可以約出黎玩,我都想快啲團聚見下你地!話曬我都係新入…未同你地出去團聚過,不過花田你真係好好人我相信↲
爆J 好nice嫁?要見下先知↲
我地要叫傷快啲搞K先得!我想聽你唱歌↲希望你得閒就玩下,好少同你玩↲
不過M群吹水已經好好↲
希望同到你做兄弟:s

引用:
原帖由 織菊.防基 於 2011-9-14 01:41 發表
頭香!! 支持花田!你講啲膠圖有幾個我都玩xd 我知你近排好忘…所以都少玩信長了,不過有你係M群真係好鬼開心!你講啲野又好笑,識到你真係好開心!大家又住係附近其實都可以約出黎玩,我都想快啲團聚見下你地!話曬我都係新 ...
唔夠50巴仙勁.

又感動鳥:s.其實我想講來日方長~假如戰友唔可以一世,但朋友一定可以一世

支持臭花 我果D係微笑

傷j雖然成日笑淫淫咁← 重點   ?

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-9-14 11:43 發表
傷j雖然成日笑淫淫咁← 重點   ?
這是他們經常妒忌本傷甜美的笑容
另外我有沒睇錯, 你...80 LV??!!
你放唔放AC ?_?

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2011-9-14 11:54 發表

這是他們經常妒忌本傷甜美的笑容
另外我有沒睇錯, 你...80 LV??!!
你放唔放AC ?_?
人家在浪費電力, 浪費地球資源, 製造溫室氣體, 整到全球暖化
整到香港咁熱, 整到行出街都流汗! 別學他

別小題大做 !__!

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-9-14 12:06 發表
人家在浪費電力, 浪費地球資源, 製造溫室氣體, 整到全球暖化
整到香港咁熱, 整到行出街都流汗! 別學他
好誇張的說

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2011-9-14 12:12 發表

好誇張的說
個個都似你咁諗地球玩完了

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-9-14 12:12 發表
別小題大做 !__!
換AC OK?

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 14-9-2011 12:16 發表
個個都似你咁諗地球玩完了
上學去 8__8
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 享受悲傷 於 14-9-2011 12:19 發表

換AC OK?
我幾隻ac輪住玩 = . =

我都想快d團聚..因為我好想睇傷j的淫笑..傷j張張相都笑得鬼死甘淫 j到不行

引用:
原帖由 .mL 於 2011-9-14 19:54 發表
我都想快d團聚..因為我好想睇傷j的淫笑..傷j張張相都笑得鬼死甘淫 j到不行
-____-你咪聽佢地講啦, 我不知幾NICE, 一D都唔會淫!!

18 12
發新話題