發新話題

[信長之野望] (絆月) 收生:求有心及有品人士

[Close]

(絆月) 收生:求有心及有品人士

我們就是絆月

望各團員能將團隊的實力推到最高

團最緊要係友誼                                                                       

友誼比起實力更緊要

主打地圖:b版

戰友還戰友 朋友還朋友 (勿帶上關係入團)
基本要求: (必須睇完先決定入唔入,無謂浪費大家時間)                 
1.中手以上                                                     
2.友誼俾起嬴輸更重要
3.取勝的心係必需 但呢個心不是屬於個人
4.經得起失敗!!
5.最好不雙團(主要原因:廢事對敵and 因幫其他團而潛我地團水)
6.不要看重得失
7.擁有基本的信長知識
8.最好擁有團戰經驗
9.常上線,不潛水(雙團也可 但小心俾我當作潛水)
10.容納隊友的過失(最重要係容納ME嫩)
11.不咀炮 有品
12.需要低調團員
13.輸左唔好賴隊友
14.認真及鍾意打團戰多過打路人
15. 喜歡一齊打團戰多過幫人補團
16.別破壞大家的友2
17.no拿戰友開玩笑

入團的要接受這些規距

入團後請打/n 以更改vlan ac名稱(例子:/n 絆月~class)(如沒有更改我會以為你白撞踢你出群)

請帶上謙虛及禮貌考團m群:

加左群唔考團and 潛左水  會被踢出群 :[email protected]
會以團測作入團考試       團測完 合格就會add去第2個m群  不合格者就踢出群 兩樣都冇做的話 即係等下場團測
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

頭香           你俾分我
我幫你打團

推下先
日日有團打
打到你手軟

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 3-4-2011 15:13 發表
頭香           你俾分我
我幫你打團
唔打咪踢lor....咁簡單,,,冇人情面傾

class 加油

實加油嫁wo...............鬼叫得絆月一個團咩

垃圾class 咁多要求做咩

之前考過考唔入

引用:
原帖由 To-波. 於 3-4-2011 15:19 發表
垃圾class 咁多要求做咩
無要求點進步=.=

加上我認真起上黎NO講笑=.=

引用:
原帖由 、HanG. 於 3-4-2011 15:21 發表
之前考過考唔入
有志者事竟成

引用:
原帖由 -HcL. 於 3-4-2011 15:13 發表

推下先
日日有團打
打到你手軟
我要求你退咁d團,,,番黎幫我手0.0如果你條魚死梗~~~唔好求我俾番團身份你

引用:
原帖由 絆月~cLaSS 於 2011-4-3 15:24 發表
無要求點進步=.=

加上我認真起上黎NO講笑=.=
你認真起上黎 咪比我直江針殺囉

引用:
原帖由 ☎小邦_ 於 3-4-2011 15:39 發表

你認真起上黎 咪比我直江針殺囉
=.=你威囉-.-

o
yayayayayaya

推左先

發新話題