♥♥♥♥♥♥♥♥永遠是少女時代♥♥♥♥♥♥♥♥

你入到黎就守我規矩

吾係既話請你禁返上一頁

本帖跟足水區版規
而且禁止在這帖約戰(信長/綜合)

-----------------------------------------------------------------------------------------

GirlsGeneration » Girls'Generation(大發)

按我

GirlsGeneration » 少女時代音樂集合(廢機慎入)

按我

GirlsGeneration » ♥現在是少女時代♥以後是少女時代♥永遠是少女時代♥

按我

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

宣傳本團><

GirlsGeneration

本團成員如有務犯
請多多包涵

亦可以PM我了解事情

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2樓開始介紹少女時代!!!

評論(36515)

引用:
原帖由 ゝ唯世 於 2012-4-13 18:45 發表

支持愛情雨
果然係明智既選擇
雖然2個都咁好
但比我選
我都係選番允允

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-13 18:47 發表
果然係明智既選擇
雖然2個都咁好
但比我選
我都係選番允允
難怪啊!始终允儿系你本命

引用:
原帖由 ゝ唯世 於 2012-4-13 19:46 發表

難怪啊!始终允儿系你本命
哈哈
本身我本命係sica
但再留意少女時代發覺都係允兒最可愛最靚

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-13 19:53 發表
哈哈
本身我本命係sica
但再留意少女時代發覺都係允兒最可愛最靚
允兒是我副命呢

sica係我副命   第3應該是抽抽吧

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。