請注意 , 有關近日滅號風氣加劇的問題

vLan的管理團隊發現最近滅號風氣盛行 ,

三分一版面也有關滅號 , 誰走數 , 誰被滅等等 ,

有見及此 , 管理層決定把自由度收緊 , 再在信長之野望區發出 :

有關滅號及滅團 (例如 : 招滅號 , XXX被滅號 , XXX滅號走數等等 ...)

都會被扣分 , 請注意是扣分不是扣金錢 , 分數被扣負不能在vLan平台使用該帳號 ,

而招滅號可以在信長約戰區開帖 , 當然不能有粗口字眼或是人身攻擊 ,

其實滅號只是雙方在一場團戰或是一場單挑下設立的規則 ,

對手無視這些規則也沒可奈何 , 本來這些規則就沒有約束力 ,

本站也不會因此而去封那人的帳號 , 以上。

評論(143)

開番個滅號區比人滅左個d放rp封ac咪小d=]

本站不去封那些人的號
ddsm.
甘滅號片可以拎去邊到放,=]
不管封ac還管放影片做咩
滅號戰也是技術的較量

支持 :Q :Q :Q :Q

引用:
原帖由 Rd-_ 於 2011-4-5 12:20 發表
本站不去封那些人的號
ddsm.
滅號戰也是技術的較量
3分就可以技術較量

最好開個3分post  交流一下呀

不過冇咩可能

滅黎滅去都係咁 有咩好滅

唉,比人滅左仲要串嘴,起左個POST話佢者,咁就比D管理員話我錯啦

滅左咪又係可能開新AC 有咩意思
但對於KAI子就很有意思

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-4-5 07:52 發表

禮儀廉
輸光鳥
咪就系輸光了無得再輸
咁咪吾駛怕囉

引用:
原帖由 Rd-_ 於 2011-4-5 12:20 發表
本站不去封那些人的號
ddsm.
滅號戰也是技術的較量
你唔寫滅號咪得囉

支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持 支持

wvw Rank: 1

引用:
原帖由 [Smile]_雪糕 於 2011-4-4 19:31 發表
錯字.    系差,唔系羞

同埋樓主. 我重出江湖-.- 一定唔會再犯野.~!
你真係好厚面皮 成日打埋d無聊野呃post已經無人怪你
宜個post間接為誰而設 相信大家的心中也有人選.
你的負面消息 走場 出爾反爾 已經令你信用值達至0
若是你有心改變自己 想別人對你的看法變好
為何你不開新ac 重新來過?   你這個ac的金錢 貼數 積分不是騙回來?
你這樣跟沒改變一樣 但是有一件事 就是大家對你的想法絕不改變

佢已經冇人理佢
已當佢係傻仔了~

引用:
原帖由 NEwG. 於 5-4-2011 17:15 發表

你真係好厚面皮 成日打埋d無聊野呃post已經無人怪你
宜個post間接為誰而設 相信大家的心中也有人選.
你的負面消息 走場 出爾反爾 已經令你信用值達至0
若是你有心改變自己 想別人對你的看法變好
為何你不開新ac 重 ...
講得好直

其實都5知滅黎做乜

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。