請注意 , 有關近日滅號風氣加劇的問題

vLan的管理團隊發現最近滅號風氣盛行 ,

三分一版面也有關滅號 , 誰走數 , 誰被滅等等 ,

有見及此 , 管理層決定把自由度收緊 , 再在信長之野望區發出 :

有關滅號及滅團 (例如 : 招滅號 , XXX被滅號 , XXX滅號走數等等 ...)

都會被扣分 , 請注意是扣分不是扣金錢 , 分數被扣負不能在vLan平台使用該帳號 ,

而招滅號可以在信長約戰區開帖 , 當然不能有粗口字眼或是人身攻擊 ,

其實滅號只是雙方在一場團戰或是一場單挑下設立的規則 ,

對手無視這些規則也沒可奈何 , 本來這些規則就沒有約束力 ,

本站也不會因此而去封那人的帳號 , 以上。

評論(143)

引用:
原帖由 sMIlE_-icE 於 2011-4-3 23:04 發表
55唔好再話邊個比滅號 滅號戈d啦

咁我可以用番雪糕ac了

小飛豬名言:  正系識滅新手炫耀
有種就取去第3英雄賽第1名
收皮啦你 屎忽鬼

引用:
原帖由 疾風王者 於 2011-4-4 16:22 發表
收皮啦你 屎忽鬼
sm....你咁勇唔怕比人扣分?=.=

引用:
原帖由 sMIlE_-icE 於 2011-4-3 23:04 發表

咁我可以用番雪糕ac了

你咪用囉
我諗都好多人會識你

引用:

咁我可以用番雪糕ac了

你搞笑?    咁多人識你...你用番...入到場咪又係比人踢...你ac根本臭哂..邊個同你玩?你有病?

支持

出完呢個帖之後個版都係繼續呢d po
可能d人開分身滅人唔怕比人扣?

哇=.=
搞到羞d扣分
嚇到我pk

引用:
原帖由 雷神v3v 於 2011-4-4 07:19 PM 發表
哇=.=
搞到羞d扣分
嚇到我pk
錯字.    系差,唔系羞

同埋樓主. 我重出江湖-.- 一定唔會再犯野.~!

唔滅號 賭j 人地走數既話點?

太好了A___A

最憎d又唔係勁.

但係挑人滅號3分

我見到心諗. 不如你同我打我滅到就滅

引用:
原帖由 [Smile]_雪糕 於 2011-4-4 19:31 發表

學人改正字?你之前開post將已經個已字打左做可以個以字wo

like 讚好.........

支持    d死人爛鬼post阻住我睇d神手片

引用:
原帖由 [Smile]_雪糕 於 2011-4-4 19:31 發表

又出山鳥

回復 90# 的帖子
唔係太知醜字點知
支持 成日滅號真係曬資源

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。