vLan v2.0.1.8 至 2.0.1.9 純更新一鍵安裝檔 (fishHao破解)

純更新檔 ( 2.0.1.8 至 2.0.1.9 ) 一鍵安裝檔

此更新檔只包含2.0.1.8至2.0.1.9純更新,不包括破解
所有已經使用過2.0.0.1至2.0.1.8更新的人仕只要直接覆蓋便可
不需要再次破解 ( 因為fishHao_Final破解已兼容日後既更新版本 )

[attach]76702[/attach]

115網絡U盤載點 按此下載
MediaFile載點
按此下載
U-fiLe載點
按此下載
Badongo載點 按此下載

按 { 瀏覽 },找回安裝的路徑,如你安裝在 C:\ , 那就設定路徑為 C:\steamapps\common\left 4 dead 2
此路徑十分重要,因為往後既更新都會安裝在此一路徑,所以要緊記切勿SET錯!
設定後按 { 安裝 }

-   更新完最後版本後變得少場/無場

因:因為大部份人還未更新至最新版本,導致版本不一而出現少場既可能性

解:1 於C:\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2找出 steam.ini [attach]76719[/attach]
    使用記事本開啟>將 PatchVersion=2.0.1.9 改成 PatchVersion=2.0.1.8>儲存

2 懶人版本修改器 ( 感謝會員
calvinleeabc 提供 )

按此下載

安裝方法

A 選擇解壓目的地為L4D2安裝目錄 ( C:\steamapps\common\left 4 dead 2 )
    B 然後到桌面禁 " 按我玩L4D2 ",記得每次開game開呢個

改版本+入game方法

C 到桌面禁 " 按我玩L4D2 "

D 按 " 檢查文件 "
    E 將 2.0.0.0 修改為你想的版本號(如2.0.1.7或2.0.1.8)
    F 按 " 修改版號 "
    G 按 “ 進入遊戲 ”

是次更新內容包括:(轉載自hihi1210)

[attach]76703[/attach]

• New mutation: Last Man On Earth     新突變模式: 一人戰役
  • Blocked a map exploit at the start of The Passing    修正  一開始The Passing 的地圖 bug
  • Fixed a crash if a Spitter lost her spit target mid-attack   修正Spitter因失去攻擊目標做成的crash
  • Updated video config for new NVIDIA cards   更新新 NVIDIA 顯示咭影象配置

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(39)

第一 支持...................but 我用正(板)...

VS01: 占士哥~多人伺服升級至

23) 本伺服已更新至 2.0.1.9
       4202版本
[update by 31/5/2010]

詳情請到此連結:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185044&extra=page%3D1

感謝 EDDIE 及 HIHI 的發佈.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-5-31 03:59 發表
VS01: 占士哥~多人伺服已升級至

23) 本伺服已更新至 2.0.1.9
       4202版本

詳情請到此連結:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185044&extra=page%3D1

感謝 EDDIE 及 HIHI 的發佈. ...
上次去你Server唔見你~

不過見到RDiver

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-5-31 07:36 發表

上次去你Server唔見你~

不過見到RDiver
我通常星期: 五, 六, 日,

才會在場內出現哦

我而家返工先, 今晚再傾喇, 都等左你個名成個星期

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-5-31 07:41 發表

我通常星期: 五, 六, 日,

才會在場內出現哦

我而家返工先, 今晚再傾喇, 都等左你個名成個星期
哈哈~ 好! 咁我星期6日果d時間撞下睇下見唔見到你啦

不過都唔知有無位你地個server成日爆滿

呢個我收下,我係用NVIDIA 之前多c既時候會lag機,試下work唔work先

支特更新

支持2019..............

更新左之後唔知點解可以入既場少左

CC先
唔知點解我dow完Error
E+non-seam版
總煩過有steam
我前幾個月果時
都冇多野dl
但係成日彈game

YA
我玩到啦

整完之後好多場都睇唔到....

我大概完左哩個禮拜/ after exam 更新
我尋日終於轉左大大既fishhao... 真係好方便

回復 14# 的帖子
我更新完唔知點解D場唔見曬...= ="
而家見佢地開post 果講果D場都睇唔到...

引用:
原帖由 lees852 於 2010-5-31 16:25 發表
我更新完唔知點解D場唔見曬...= ="
而家見佢地開post 果講果D場都睇唔到...
所有見唔到場既人一樓我已新增降版教學 

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。