比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2009-3-17 18:08 發表

請以大局著想..

不使用舊/S版 地圖

也對vlan沒有大碍

使用14版不但可以吸引更多人 也可以...
留住高層的心

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2009-3-17 18:08 發表

請以大局著想..

不使用舊/S版 地圖

也對vlan沒有大碍

我唔覺得吸引到香港人

就算要新版大部份都去ggc 101 102吧
那里始終是新版最多高手的地方

引用:

請以大局著想..

不使用舊/S版 地圖

也對vlan沒有大碍

s板先係大局
14板真係可以吸引更多人咩你認為?=.=

小飛豬有冇聽過唔好因為一棵樹  而放棄成個森林ar?
你幫loser 幫到出面   vlan 你地自己玩吧  好嗎?

叫人係vlan練新版先勁
新版區幾叮友^_^

上年 我地玩11.2b 你又要整個12.1c
現家我地玩 s板 你又整個新板出黎
想追貼潮流?

我倒想看看參加今次比賽既有幾多隊

haha  你睇下...1個鐘就咁多人插你就知咩事啦

點解你地認為loser拎硬
開始都未開始
點解唔用D時間去練下追上

引用:
原帖由 帝王※黑B 於 2009-3-17 18:11 發表
我倒想看看參加今次比賽既有幾多隊
呢個問題
就要睇下報名廢幾銀
上年s板100蚊隊都係得32隊
金年就唔知

如果咁樣講KYO既官理員比VLAN還要好 根本唔民主

先前KYO先開過貼投 新版都係完全比人無視 >.< 最終先揀S唔揀11.2

VLAN愛搞團團小圈子

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 exe3 於 2009-3-17 18:12 發表
點解你地認為loser拎硬
開始都未開始
點解唔用D時間去練下追上
一齊去vlan練新版?...
你同我1.1練?

引用:
原帖由 花公子 於 2009-3-17 18:10 發表

s板先係大局
14板真係可以吸引更多人咩你認為?=.=
就是小部香港人玩14板

所以vlan才希望舊/S板去接受14板.

甚至比賽.

UNION.
NIF.
RF
cool

S版98 '.' 大家GGC S00AT區見^_^?

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。