♥♥♥♥♥♥♥♥永遠是少女時代♥♥♥♥♥♥♥♥

你入到黎就守我規矩

吾係既話請你禁返上一頁

本帖跟足水區版規
而且禁止在這帖約戰(信長/綜合)

-----------------------------------------------------------------------------------------

GirlsGeneration » Girls'Generation(大發)

按我

GirlsGeneration » 少女時代音樂集合(廢機慎入)

按我

GirlsGeneration » ♥現在是少女時代♥以後是少女時代♥永遠是少女時代♥

按我

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

宣傳本團><

GirlsGeneration

本團成員如有務犯
請多多包涵

亦可以PM我了解事情

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2樓開始介紹少女時代!!!

評論(36515)

回復 53# 的帖子
哇.
14000張圖= =
洗唔洗咁多

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-7-5 22:52 發表
我聽日挑機down 允允14000張圖先

話說因我結 維尼 而愛上f(x) 的得 剛入左個群

見西卡同水晶動圖 好搞笑

可是 還是我的本命允兒最好><

佢幾時會拍我結呢 雖然知機會渺茫

但真心期待 ...
都給徐賢搶盡風頭了  我也很想她拍我們結婚了  最好係允兒+金賢重

GEE 真係好好聽

回復 53# 的帖子
有無睇紅薯啊!!!!
鄭容和!!
徐賢!!
正啊t_t

回復 55# 的帖子
最好係太妍+容和

我可以講一聲
你可以話我毒
但你唔可以話鐘意少時等於毒

回復 59# 的帖子
我好有興趣入你個團啊~~~

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-5 23:19 發表
我好有興趣入你個團啊~~~
你想入可以呀,
但只有我一個人的說

回復 61# 的帖子
吾緊要
人數吾係問題
加我LA~~~

-                                   GIRLS' GENERATIONღYoona❤Keni        說:
*預埋mE
*3個

發現第二張相好正.

回復 63# 的帖子
個人定全體啊??
太妍?????

話時話你真係識貨放cabi
正到核爆
引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-5 23:35 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4018700&ptid=426584][/url]
吾緊要
人數吾係問題
加我LA~~~

-                                   GIRLS' GENERATIONღYoona❤Keni        說:
*預埋mE
*3個
咁你個fd叫咩名?

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-5 11:39 PM 發表
個人定全體啊??
太妍?????
全體..真係好_正.

回復 65# 的帖子
芣湘再愛

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-5 23:47 發表
芣湘再愛
佢有團了:handshake

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。