N年沒開帖,就開一個吧XD(人氣好少哦)

廢話不說,愛打喪屍就看吧~
火星了就別丟磚頭雞蛋~

http://media.pc.ign.com/media/818/818215/vids_1.html

看帖不回帖叫飛豬轟你~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(37)

逼回呀

我唔想俾隻豬豬殺死呀

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-8-8 03:43 PM 發表
係唔係果隻LAND 4 DEAD?              
是Left 4 Dead
引用:
原帖由 高達貓 於 2007-8-8 12:28 PM 發表
佢比死屍咬到射死佢
之後話可以E番好咩?XD
依D死屍GAME係咪可以E番人
唔E會變左死屍
重傷而倒在地下並只能用手槍自衛,一定時間不被救會死的。
記憶中最多好像可以被救三次。

超~

咪姐係兄弟連同MOHPA既喪屍版             

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-8-8 11:17 PM 發表
超~

咪姐係兄弟連同MOHPA既喪屍版             
不喜歡打喪屍就滾回火星去~

隻game真係好似好好玩

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-8-8 23:48 發表

不喜歡打喪屍就滾回火星去~
哼~
懂跑的算什麼喪屍
只是像cs拿刀的人衝過來而已

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-8-9 01:02 AM 發表

哼~
懂跑的算什麼喪屍
只是像cs拿刀的人衝過來而已
活死人黎明、28天後和28週後也沒看過?
那就別說吧~

除咗28週咗未出dvd,未睇外,其它喪屍片我都有睇(我估)...我都算喪屍粉絲....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-8-9 09:47 AM 發表
除咗28週咗未出dvd,未睇外,其它喪屍片我都有睇(我估)...我都算喪屍粉絲....
睇過幾多?
報個名單上來。

咁多即罰我打字姐,講最舊果套生人迴避,你睇過未.....我讀緊中學即80年代初已睇...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-8-9 10:15 AM 發表
咁多即罰我打字姐,講最舊果套生人迴避,你睇過未.....我讀緊中學即80年代初已睇...
應該未睇過~
我是交流區國主,你是我居城行政人員,罰你打少少字不好嗎XD

我有dvd你要唔要借比你睇....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-8-9 11:01 AM 發表
我有dvd你要唔要借比你睇....
直接提供安全的下載連結就可以。

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-8-9 09:43 發表

活死人黎明、28天後和28週後也沒看過?
那就別說吧~
因為喪屍識跑,全都不好看

把他們看成瘋子就差不多           

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-8-9 01:12 PM 發表

因為喪屍識跑,全都不好看

把他們看成瘋子就差不多           
不會跑的一點也不刺激!
雖說傳統的喪屍是又慢又笨,但不會跑又笨笨的讓你殺,
玩起來又有什麼意思?
如果單憑增加數量,又有多少人的電腦能承受海量的喪屍群?

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。