♥♥♥♥♥♥♥♥永遠是少女時代♥♥♥♥♥♥♥♥

你入到黎就守我規矩

吾係既話請你禁返上一頁

本帖跟足水區版規
而且禁止在這帖約戰(信長/綜合)

-----------------------------------------------------------------------------------------

GirlsGeneration » Girls'Generation(大發)

按我

GirlsGeneration » 少女時代音樂集合(廢機慎入)

按我

GirlsGeneration » ♥現在是少女時代♥以後是少女時代♥永遠是少女時代♥

按我

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

宣傳本團><

GirlsGeneration

本團成員如有務犯
請多多包涵

亦可以PM我了解事情

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2樓開始介紹少女時代!!!

評論(36515)

回復 205# 的帖子
可能佢想入既意慾夠大~
少時太強了

引用:
原帖由 L_Ming. 於 2011-7-6 23:00 發表

個團少理麻,同埋個團長好歡迎入多次
你之前又話鐘意緋彈  一時一樣  信唔過!!

回復 208# 的帖子
吾緊要
叫佢比啲分我就得^_^

引用:
原帖由 κεηι 於 2011-7-6 23:05 發表
哼 你之前又話鐘意緋彈  一時一樣  信唔過!!
個團吾關緋彈事嫁;@!

回復 210# 的帖子
喂HELLO
做個朋友比啲分來

可愛非常

縮縮北行鳥

回復 212# 的帖子
第1句很好
第2句不太好- .-

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-6 23:35 發表
喂HELLO
做個朋友比啲分來
也咩嗲      ><

被迷死了~~~~~~~~~~~~~~~

回復 214# 的帖子
比啲分黎LA
我就有得用太妍做ICON

回復 215# 的帖子
你為她著迷了HAHA
我都係!!

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-6 23:50 發表
比啲分黎LA
我就有得用太妍做ICON
我比曬d分你,你遲d比200分me98

回復 218# 的帖子
交易失敗
1係錦
你比左我我教你拎分方法
1日7分

呢個post令我知道佢地d名.

回復 220# 的帖子
你依加先知- .-

話說少女時代係無人不曉

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。