♥♥♥♥♥♥♥♥永遠是少女時代♥♥♥♥♥♥♥♥

你入到黎就守我規矩

吾係既話請你禁返上一頁

本帖跟足水區版規
而且禁止在這帖約戰(信長/綜合)

-----------------------------------------------------------------------------------------

GirlsGeneration » Girls'Generation(大發)

按我

GirlsGeneration » 少女時代音樂集合(廢機慎入)

按我

GirlsGeneration » ♥現在是少女時代♥以後是少女時代♥永遠是少女時代♥

按我

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

宣傳本團><

GirlsGeneration

本團成員如有務犯
請多多包涵

亦可以PM我了解事情

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2樓開始介紹少女時代!!!

評論(36515)

長到甘- -點睇

回復 175# 的帖子
因為佢地間公司係SME

回復 177# 的帖子
我都無睇哂1巡
太長了....

哇 痂線 成幾板都係團隊
GirlsGeneration D人黎

幾時到宇智波發圍

回復 181# 的帖子
有左團板先算 潛先
唔係俾人話踩場

引用:
原帖由 A_c 於 2011-7-6 17:02 發表

馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢 ...
馬都未上msn 怎call:@

回復 180# 的帖子
HAHAHA

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-7-6 18:25 發表

馬都未上msn 怎call
沒馬......那......怎辦?
你來頂著....搞點事情先。

A_c Rank: 2

個個都係一級美女          令男人看倒暈了

回復 186# 的帖子
錦你覺得邊個最正啊

事情是這樣的 你和我是評分團隊

可是我有另一身份 就是少女時代的人

雙方沒有衝突

一個是遊戲

一個是明星

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-7-6 18:51 發表
事情是這樣的 你和我是評分團隊

可是我有另一身份 就是少女時代的人

雙方沒有衝突

一個是遊戲

一個是明星
行啦行啦。
不滿

不滿

只能說聲對不起

公主 對不起

遲d整個令圖比你z.z

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-7-6 19:08 發表
不滿

只能說聲對不起

公主 對不起

遲d整個令圖比你z.z
不要誤會我

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。