♥♥♥♥♥♥♥♥永遠是少女時代♥♥♥♥♥♥♥♥

你入到黎就守我規矩

吾係既話請你禁返上一頁

本帖跟足水區版規
而且禁止在這帖約戰(信長/綜合)

-----------------------------------------------------------------------------------------

GirlsGeneration » Girls'Generation(大發)

按我

GirlsGeneration » 少女時代音樂集合(廢機慎入)

按我

GirlsGeneration » ♥現在是少女時代♥以後是少女時代♥永遠是少女時代♥

按我

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

宣傳本團><

GirlsGeneration

本團成員如有務犯
請多多包涵

亦可以PM我了解事情

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2樓開始介紹少女時代!!!

評論(36515)

引用:
原帖由 A_c 於 2011-7-6 15:47 發表

叛徒!!
發生什麼事情 我又做錯野嗎-.-

真糟糕  我感到一陣恐懼感

冇人應me-_-

是sica吧

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-7-6 16:26 發表

發生什麼事情 我又做錯野嗎-.-
你的團隊是什麼?

A_c Rank: 2

評分團隊

支持yoona

回復 159# 的帖子
應該係西卡黎

引用:
原帖由 A_c 於 2011-7-6 16:36 發表

你的團隊是什麼?
你上一句係評分團隊突襲

me接下一句發動總攻 call 馬

你竟然說我叛徒

怎玩 搞事呀

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-7-6 16:51 發表

你上一句係評分團隊突襲

me接下一句發動總攻 call 馬

你竟然說我叛徒

怎玩 搞事呀
馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢馬呢:@:@

A_c Rank: 2

回復 171# 的帖子
你2個fd黎??
你傳染比佢架~~

回復 173# 的帖子
你真係好野- .-
幾時傳染多個~~

why d歌唱比賽叫sm咩咩sm咩咩既- -?

me 200分一定放 jessica

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。