發新話題

【原創】SourceMod非正版玩家設置Admin(管理員)教學

[Close]
引用:
原帖由 homan173 於 2009-3-9 19:58 發表
都係好似唔得..

我係開場舊野打指令到打..meta version好似無反應..
那代表 你安裝SourceMod1.1.2繁體中文版下載 失敗

引用:
原帖由 ak771580 於 2009-3-9 20:04 發表

那代表 你安裝SourceMod1.1.2繁體中文版下載 失敗
咁姐係我用唔到..??

但我下載左個壓縮檔 之後解壓放左入去咖wo

引用:
原帖由 homan173 於 2009-3-9 20:10 發表

咁姐係我用唔到..??

但我下載左個壓縮檔 之後解壓放左入去咖wo
如果你照那個SourceMod1.1.2繁體中文版下載 做法安裝

是失敗,那麼應該是閣下的問題..

還是那一句...如果還是不可以..你不怕浪費時間..就重安裝過遊戲吧..把遊戲程式安裝在steam那裡- -試試看..當然是自己決定 是否重安裝

引用:
原帖由 ak771580 於 2009-3-9 20:13 發表

如果你照那個SourceMod1.1.2繁體中文版下載 做法安裝

是失敗,那麼應該是閣下的問題..

還是那一句...如果還是不可以..你不怕浪費時間..就重安裝過遊戲吧..把遊戲程式安裝在steam那裡- -試試看..當然是自己決定 是 ...
但我個game係壓縮檔到..可唔可以比條link我丫..姐係我解壓縮完放係邊到..唔該你..如果方便希望你可以pm我比你msn我..唔該

引用:
原帖由 homan173 於 2009-3-9 20:18 發表

但我個game係壓縮檔到..可唔可以比條link我丫..姐係我解壓縮完放係邊到..唔該你..如果方便希望你可以pm我比你msn我..唔該
本人msn [email protected]

請問一下你有開選8人合作的房間嗎?! 我不太會設定說~?!
要怎樣把怪物的血增加呢?! 我都用不成功~!!
還有就是能設定boss一次生出多隻嗎?!就是一次生boomer就二隻以上~
謝謝 ^^

好正牙.支持加分~~

請關post吧@o@~~~太多人玩d傻仔指令@o@

引用:
原帖由 keung316 於 2009-3-10 22:38 發表
請關post吧@o@~~~太多人玩d傻仔指令@o@
難道要迫我刪除貼...哈哈

說笑了...我覺得不必要這樣做

如果遇到那樣的埸主 就離埸吧

不過當然我也有失望的地方 那麼多人看或照做完之後 也不回貼支持一下. ..

我想我以後 也是不要麻煩自己 打那裡詳細的文章教人

如果仍然有人只看帖不回帖,我會考慮把內容 設定到20積分以上 才可以看
引用:
原帖由 b3344456 於 2009-3-10 17:18 發表
請問一下你有開選8人合作的房間嗎?! 我不太會設定說~?!
要怎樣把怪物的血增加呢?! 我都用不成功~!!
還有就是能設定boss一次生出多隻嗎?!就是一次生boomer就二隻以上~
謝謝 ^^ ...
此帖有8人教學http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=99016&extra=page%3D6

如果想把喪屍 血量加強 建議使用喪屍強化插件

有關插件請到此連結:http://sourcemodpluginstranslate ... ay.php?fid=7&page=1

真是太棒了 之前的文章試好久都不成功
這個一次就ok  真是高興
感謝唷

引用:
原帖由 ak771580 於 2009-3-10 23:54 發表

難道要迫我刪除貼...哈哈

說笑了...我覺得不必要這樣做

如果遇到那樣的埸主 就離埸吧

不過當然我也有失望的地方 那麼多人看或照做完之後 也不回貼支持一下. ..

我想我以後 也是不要麻煩自己 打那裡詳細的文章 ...
別灰心嘛!! 你還是有幫到不少人阿~
謝謝你幫我連接那篇文章!! 解決了我不少疑問~~~
加油囉

好用 頂上去

點解我打sm_admin 無反應,,佢話無宜個指令

正野 但係我好少開埸
不過都多謝晒

回復 29# 的帖子

help 樓主
我成功有算單, 但不知為什麼有頭3樣指令,但沒了all4dead 指令
y?

發新話題