發新話題

[停止更新]安裝Steam、更新L4D到開場教學[3777版]

[Close]
香港需要樓主呢D 咁偉大既人

跟足樓主既方法做,真係 ok左,乜問題都沒有
有哂聲,入到自己 server

不過我自己裝時,就不用自己 add game,佢 create 左 left 4 dead 個 icon 係 "我的遊戲"

引用:
原帖由 newbiebie 於 2009-1-29 19:17 發表
跟足樓主既方法做,真係 ok左,乜問題都沒有
有哂聲,入到自己 server

不過我自己裝時,就不用自己 add game,佢 create 左 left 4 dead 個 icon 係 "我的遊戲" ...
23號更新之前此shoutcut都會顯示系統忙碌引無法進入遊戲, 將來再更新可能會再無法進入遊戲

唔回你都唔係人,簡正完美..有聲..又可以開場..又唔彈...正啊!!!!

我想問用你依個更新or安裝,係咪更新版黎,我見d人入我場係咁彈,唔知係我版本唔岩
定人地版本唔岩,琴日得我1個入我場

ps.我開orange 場

我有問題a樓住..我破解完
佢彈左一舊野出黎
係 steam(設定檔)黎
有佢係到我開唔到steam
del左佢就開到steam..但係del左佢開steam玩game..
一load開機畫面之後.佢彈左我出去
唔比我玩
話no permissios to run left 4 dead..咁點算a??

引用:
原帖由 Deep628 於 2009-1-30 00:18 發表
我想問用你依個更新or安裝,係咪更新版黎,我見d人入我場係咁彈,唔知係我版本唔岩
定人地版本唔岩,琴日得我1個入我場

ps.我開orange 場 ...
其他人冇你個地圖檔案係會彈GMAE
引用:
原帖由 pan2000mo 於 2009-1-30 05:47 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=991614&ptid=97504][/url]
我有問題a樓住..我破解完
佢彈左一舊野出黎
係 steam(設定檔)黎
有佢係到我開唔到steam
del左佢就開到steam..但係del左佢開steam玩game..
一load開機畫面之後.佢彈左我出去
唔比我玩
話no permissios to run left 4  ...
破解多次Steam.

[Q] 用完UnDeadPatch333.exe之後洗唔洗刪Steam.cfg?
[A] 唔洗, 用過UnDeadPatch333.exe之後會自動產生Steam.cfg檔
  除非你要更新Steam, 係咁既話就要刪Steam.cfg, 開Steam更新, 更新後結束Steam, 再破解Steam(UnDeadPatch333.exe)

thx.....

好帖怎能不幫忙推推~~~

引用:
原帖由 chun1324 於 2009-1-30 10:24 發表

其他人冇你個地圖檔案係會彈GMAE

破解多次Steam.

[Q] 用完UnDeadPatch333.exe之後洗唔洗刪Steam.cfg?
[A] 唔洗, 用過UnDeadPatch333.exe之後會自動產生Steam.cfg檔
  除非你要更新Steam, 係咁既話就要刪Steam. ...
唔該曬樓主先
但係我真係唔得..破解多次steam..個舊野又係出返黎
個舊野係到我就開唔到steam架la..姐係點呢?
佢一開steam.一load steam個畫面就close左..
this one
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

而家玩到啦

引用:
原帖由 pan2000mo 於 2009-1-30 16:24 發表

唔該曬樓主先
但係我真係唔得..破解多次steam..個舊野又係出返黎
個舊野係到我就開唔到steam架la..姐係點呢?
佢一開steam.一load steam個畫面就close左..
33707this one ...
我遇到相同ge問題....樓主幫幫手

回復 1# 的帖子

嘩,終於玩到啦
全靠你o個句"彈game可能係你自己未更新或者場主未更新"
如果唔係我仲以為自己部機玩唔到
正想拎d利是錢去買新機
多謝你呀,超感恩,

支持

好帖 THX晒樓主

求救阿·楼主!!!!

我可以开倒SER··但系我都点都入5倒自己个场!一入去就马上弹翻出黎!·都好似无人入得倒!·有咩办法可以解决阿!。。。其实我想买正版··问题系,,,,我地E边无得卖了·要网游!····想想还是靠楼主帮忙好了!!!!感谢!!!详细D啦·····

發新話題