發新話題

[停止更新]安裝Steam、更新L4D到開場教學[3777版]

[Close]
推推推~
十分好.........

唔該..我想問下..我已經更新左..試過玩單機同埋入到人地房..但唔知點解一自己開房時..
我是見到自己間房的..但一click入去就咁

請問有無人知點解? ><

引用:
原帖由 a34260218 於 2009-1-28 21:40 發表
唔該..我想問下..我已經更新左..試過玩單機同埋入到人地房..但唔知點解一自己開房時..
我是見到自己間房的..但一click入去就咁

請問有無人知點解? > ...
有冇跟說明將網絡改成區域網絡

想問一問開 server 個到,你說到
Steam 「工具」
打開及下載 Left 4 Dead Dedicated Server

是破解左個 stream 之後,還是之前呢 ?

引用:
原帖由 newbiebie 於 2009-1-29 00:02 發表
想問一問開 server 個到,你說到
Steam 「工具」
打開及下載 Left 4 Dead Dedicated Server

是破解左個 stream 之後,還是之前呢 ?
破解後再下載都無問題

請問chun1324
用了UnDeadPatch333.exe 
以破了STEAM之後出在Steam.cfg
要刪除嗎?

辛苦樓主了~~
本人是電腦白痴,要慢慢吸收~€
不過樓主說明的很詳細和很有心機!!
再有不明白的地方煩請樓主細心解答唷!!
萬分感激,我就重裝看看吧= =
因為更新了後我load完就彈機了唷,呵呵/

好好=]
多謝大大分享 嘻

引用:
原帖由 philips2001 於 2009-1-29 05:38 發表
請問chun1324
用了UnDeadPatch333.exe 
以破了STEAM之後出在Steam.cfg
要刪除嗎?
不, 刪除Steam.cfg這一步只係你要再更新Steam果陣會做到

下載更新檔 - 1月23號更新
這個更新檔好像下載不了= =

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2009-1-29 10:40 發表
下載更新檔 - 1月23號更新
這個更新檔好像下載不了= =
岩岩試過冇問題, 試下再下載

Left.4.Dead.Full-Rip.Skullptura.rar   係唔係姐係隻game?
要del左隻game同steam再重新做過?

引用:
原帖由 stevenexe 於 2009-1-29 12:54 發表
將已下載, 將解壓縮的Left.4.Dead.Full-Rip.Skullptura.rar中Left 4 Dead資料夾
移動至C:\Program Files\Steam\steamapps\common

係邊到下載, , ,
引用:
教學用Left 4 Dead下載點 按我下載
[出處 : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=94714&;extra=page%3D1]
唔唔..  要放大啲下載點

引用:
原帖由 stevenexe 於 2009-1-29 12:56 發表
唔一定, 不過你覺得有需要可以重裝
呢個post主要教人安裝

發新話題