發新話題

[停止更新]安裝Steam、更新L4D到開場教學[3777版]

[Close]
引用:
原帖由 roy118 於 2009-3-21 02:02 AM 發表
我之前就係跟左壇主果個更新檔 , 都係有同樣問題 . . .

我先用呢個POST ge 方法。

而另外.. 呢個post 亦都出現係 你俾我ge http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=98492&extra=page%3D1  呢個post入

面  ...
如果你用版主卑既更新檔...而且更新程序正確既話應該會唔見左你圖中果個伺服器瀏覽器果個選項.

即係你既更新程序本身有問題= =

另外提一提你..用版主卑果個更新檔係無需再破解steam

同埋用樓主既L4D安裝程式開game最好按桌面logo而唔係嚮steam裡面個遊戲啟動

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

Gracias.

我開桌面果個L4D之後就見到

Thanks.
引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-21 02:03 發表

如果你用版主卑既更新檔...而且更新程序正確既話應該會唔見左你圖中果個伺服器瀏覽器果個選項.

即係你既更新程序本身有問題= =

另外提一提你..用版主卑果個更新檔係無需再破解steam

同埋用樓主既L4D安裝程式開 ...

引用:
原帖由 roy118 於 2009-3-21 02:13 AM 發表
Gracias.

我開桌面果個L4D之後就見到

Thanks.
哈哈哈問題解決了= =...虧我還想那麼久..原來就是開game程序上的錯誤 :L

話說管理員也提醒過我不要用Steam裡的遊議啟動來開game
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-21 02:16 發表

哈哈哈問題解決了= =...虧我還想那麼久..原來就是開game程序上的錯誤

話說管理員也提醒過我不要用Steam裡的遊議啟動來開game
我係Steam開, 一直都好正常
當然前提下我用緊2千蚊dl既l4d玩, 做教學果個係用緊900mb版.. 試過都可以係steam開
大家部部機既情況都唔同, 用緊唔同出處既主程式
用過唔同人比既更新檔
有乜野問題都好難幫到你地

另外呢個post係係第一次出傻瓜包之後既更新出 3716
果陣版主遲遲都冇出新既更新檔  3730
而版上出現n層既更新問題post
唔該留意下個post既日期

跟住更新3777只係因為唔想冇左下文
個post又一路比人推, 又一路比人話個更新有問題

我更新到係1.0.1.0呀..不過一入人場或單機都會彈e個野出泥....

唔知要禁咩..

唔禁又死機...禁第一個又死機...

我跟你個教學做的..我1.0.0.9係玩到的...不過一更新1.0.1.0就玩唔到啦....

引用:
原帖由 yuponghk 於 2009-3-21 05:51 PM 發表
我更新到係1.0.1.0呀..不過一入人場或單機都會彈e個野出泥....

唔知要禁咩..

唔禁又死機...禁第一個又死機...

我跟你個教學做的..我1.0.0.9係玩到的...不過一更新1.0.1.0就玩唔到啦....
http://img8.imageshack. ...
魔乳秘劍帖

這個畫面我通常只有Hang L4D Ser才會跑出來
Gaming Live

我想知如果我2gb ram+512mb display card係唔係一定唔會lag??

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-21 20:39 發表

魔乳秘劍帖

這個畫面我通常只有Hang L4D Ser才會跑出來
禁都比你見到!?

咁姐係要點搞??

有冇人知點解  我開左場  其他人見到我個場   但係我個fd 見唔到我個場   
佢開場我又見唔到   關唔關版本問題

~~~~~~~3Q :lol

引用:
原帖由 crazy55258 於 2009-3-21 21:58 發表
我想知如果我2gb ram+512mb display card係唔係一定唔會lag??
基本上冇問題
如果cpu係雙核既話唔會點LAG
引用:
原帖由 ws03761363 於 2009-3-22 13:53 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1020097&ptid=97504][/url]
有冇人知點解  我開左場  其他人見到我個場   但係我個fd 見唔到我個場   
佢開場我又見唔到   關唔關版本問題
你地兩個既版本唔同, FAQ有講
你/佢未更新到最新, that's all LOL

我安左個Steam,佢話有error 1925 ,搞到依家del唔到個Steam,請大家幫手。唔用Steam有冇第二d用.......

p.s:我重新開機都唔得

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

thx............

引用:
原帖由 雪糕鴻 於 2009-3-23 06:17 發表
我安左個Steam,佢話有error 1925 ,搞到依家del唔到個Steam,請大家幫手。唔用Steam有冇第二d用.......

p.s:我重新開機都唔得
奇閒..
刪唔到可能因為你未關Steam,  CTRL+ALT+DEL搵 處理程序 搵Steam.exe 結束佢
冇既話上網搵Unlocker刪Steam, 本身有中文版, 唔教都識用

引用:
原帖由 chun1324 於 2009-3-23 21:29 發表
奇閒..
刪唔到可能因為你未關Steam,  CTRL+ALT+DEL搵 處理程序 搵Steam.exe 結束佢
冇既話上網搵Unlocker刪Steam, 本身有中文版, 唔教都識用
我用過la(唔悉用) ....都係唔得,加上我搵唔到有steam.exe

請再幫幫手

發新話題