16 12
發新話題

[舊post]3730 L4D更新 連更新檔下載點

[Close]

[舊post]3730 L4D更新 連更新檔下載點

更新至3730版必須最少更新至以下版本 否則必定白做
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=96586&extra=page%3D1

注意: 更新必須結束Left4Dead及Steam, 否則必定白做
注意: 更新只能與同版本玩家遊玩, 請各位多多宣傳更新
注意: 正版玩家如使用此更新檔, 後果自付
更新後可能需要再次更新Steam 詳情見
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=96586&extra=page%3D1

是次更新 engine.dll 檔大小為4.25MB
舊版玩家開場時新版玩家(可能)會彈GAME
前兩版大小分別4.24MB, 5.47MB
引用:
[-]
January 15, 2009 - Left 4 Dead Update Released

Updatesto Left 4 Dead have been released. The updates will be appliedautomatically when your Steam client is restarted. The specific changesinclude:

Left 4 Dead

• Fixed client crash on certain video cards

[-]
January 23, 2009 - Left 4 Dead Update Released

Updates to Left 4 Dead have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Left 4 Dead

• Fixed an exploit with melee where swapping weapons ignored the intended delay between swings.
  • In Versus mode, the Tanks' health now reflects the damage he takes from burning.
  • Fixed an exploit related to the "joinclass" command
更新檔轉自以下網站 - http://bbs.steamcn.com/thread-26316-1-1.html

非版本更新(显卡更新)

点我下载

後備下載點

点我下载

後備下載點

最新NCF檔

点我下载

後備下載點
WINRAR3.80繁體中文版, 用於解壓.rar  .7z
http://www.rarlab.com/rar/wrar380tc.exe

以下為簡短教學, 由上至下順次序移動檔案

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 金勻 於 2009-1-24 13:47 發表
更新左e個入唔到場嫁!!
大家都更新就得啦

引用:
原帖由 金勻 於 2009-1-24 13:47 發表
更新左e個入唔到場嫁!!
唔更新正版玩家入唔到, 佢地會自動更新
更新左舊版翻版入唔到

引用:
原帖由 bac3bac0mm 於 2009-1-24 15:41 發表
又要註冊, 又話維護下唔到~
已新增下載點, 另外我地冇義務要幫你, 我又冇用菜刀指住你塊臉叫你入黎

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:16 發表
無法移動left 4 dead.base -3-  你指定名稱的檔案e經係度
-____- 點算 ??
結束Steam 同L4D 再更新, 否則白做

引用:
原帖由 mandee_hk 於 2009-1-24 16:17 發表
更新左
的確入到某d場, 但玩開果d場冇更新, 入唔到=[
所以請大家多多支持 多多宣傳更新

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:20 發表
熄左steam同l4d
但係仲係唔得
試下Restart部機, 可能有程式用緊佢地

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:23 發表
係咪正係要down
3730 同埋個NCF??
三個都Download哂

引用:
原帖由 金勻 於 2009-1-24 16:27 發表
2個就得嫁啦@@
反正都係官方其中一項更新, 而且咁多人話load完彈game
我自己裝哂所有更新都可以正常開場玩, 所以建議大家都跟足

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:32 發表
唔掂
同未update一樣
都就Load完彈左game -___-!!!
sosad 咁我咪變左殺人兇手?!

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:33 發表
金金你玩唔玩到?
入唔入到人地場?
更新完只可以同同版本既玩家玩喔

引用:
原帖由 reason 於 2009-1-24 16:35 發表
個engine.dll size 重細過之前既 (之前5.47MB架) =o=?
更新唔一定係越整越大架啵..
可以縮減多餘部份, 加快載入/處理時間
就好似windows 7都縮左水lol

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:36 發表
-___- 你地唔覺次次update都好煩架咩?
玩翻版有乜好怨, Steam都只係想大家買正版玩
等我新年都買返隻正版留念下 (唔開封LOLz)

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:56 發表
唔掂
更左 3 4 次都人唔到fd個場
依加我試下入人地
你 FRIEND更新左未

引用:
原帖由 stanley215 於 2009-1-24 21:51 發表
樓主我想問一下....究竟果3個update檔係拎個file裡面d野覆蓋過去定係就咁將成個file覆蓋過去... 睇唔明....(電腦白痴)可唔可以講清楚d......^^"
我實在唔明有埋圖指示將指定檔案覆蓋到至定地方點解會睇唔明
引用:
原帖由 沙比 於 2009-1-24 22:07 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=988852&ptid=97236][/url]
都係玩唔到呀..=.=救命呀...
單機版(non-steam)一向都玩唔到, 未更新到呢個版本就更新呢個玩唔到
引用:
原帖由 rtrocky 於 2009-1-24 21:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=988822&ptid=97236][/url]

多謝哂呀
我跟住你個方法做 已經叫做 睇完動畫都冇彈(未入GAME)
但係 我宜家見到既ser 只有 6-7個
點先睇到 我係咪更新到最新版??

p.s 我跟住你個方法做..我冇用unpatch 個d再破解 ...
多謝測試, 見到6-7可能係因為網絡供應商(HKBN/PCCW等)方面或防火牆等程式引致
可以轉到其他房間(Left 4 Dead 01-14其中一個)測試, 或者試下重新開機

16 12
發新話題