發新話題

[舊post]3730 L4D更新 連更新檔下載點

[Close]
唔掂
更左 3 4 次都人唔到fd個場
依加我試下入人地

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:56 發表
唔掂
更左 3 4 次都人唔到fd個場
依加我試下入人地
你 FRIEND更新左未

我依加入咩ser 都彈game
點算牙 \ 口 /!!!!!!

佢更左          !!!!!

感謝大大  幫推

死啦-.-..我整左之後STEAM都開唔到-.-!

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:33 發表
金金你玩唔玩到?
入唔入到人地場?
玩到.入到.開到 !!!

我依加更左冇聲牙 -0-
點搞牙 a______a!?

引用:
原帖由 godcg3 於 2009-1-24 16:52 發表
[table][tr][td].最後再下載
http://webo.com.hk/download.php?real_fn=090124NCF%20.7z&md5_time=14140484ff21ffe9e15c0f1289ff335820e641981031499977&file_ext=7z

解壓至steam位置
解壓至steam位置 定 steam\steamapps ??

引用:
原帖由 chungkiman 於 2009-1-24 20:31 發表

解壓至steam位置 定 steam\steamapps ??
第一個擺o係steam入面o既steamapps o既common o既left4dead"入面"
第2個擺steam入面o既steamapps o既common入面
第3個擺o係steam入面o既steamapps 入面

引用:
原帖由 金勻 於 2009-1-24 15:13 發表
最新NCF檔
把係C:\Program Fil090124es\Steam\steamapps

有個bin把係C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead
第2個全部把係C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead ...
多謝哂呀
我跟住你個方法做 已經叫做 睇完動畫都冇彈(未入GAME)
但係 我宜家見到既ser 只有 6-7個
點先睇到 我係咪更新到最新版??

p.s 我跟住你個方法做..我冇用unpatch 個d再破解

樓主我想問一下....究竟果3個update檔係拎個file裡面d野覆蓋過去定係就咁將成個file覆蓋過去... 睇唔明....(電腦白痴)可唔可以講清楚d......^^"

都係玩唔到呀..=.=救命呀...

引用:
原帖由 stanley215 於 2009-1-24 21:51 發表
樓主我想問一下....究竟果3個update檔係拎個file裡面d野覆蓋過去定係就咁將成個file覆蓋過去... 睇唔明....(電腦白痴)可唔可以講清楚d......^^"
我實在唔明有埋圖指示將指定檔案覆蓋到至定地方點解會睇唔明
引用:
原帖由 沙比 於 2009-1-24 22:07 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=988852&ptid=97236][/url]
都係玩唔到呀..=.=救命呀...
單機版(non-steam)一向都玩唔到, 未更新到呢個版本就更新呢個玩唔到
引用:
原帖由 rtrocky 於 2009-1-24 21:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=988822&ptid=97236][/url]

多謝哂呀
我跟住你個方法做 已經叫做 睇完動畫都冇彈(未入GAME)
但係 我宜家見到既ser 只有 6-7個
點先睇到 我係咪更新到最新版??

p.s 我跟住你個方法做..我冇用unpatch 個d再破解 ...
多謝測試, 見到6-7可能係因為網絡供應商(HKBN/PCCW等)方面或防火牆等程式引致
可以轉到其他房間(Left 4 Dead 01-14其中一個)測試, 或者試下重新開機

身在大陸....不能親自測試....
只能回復作支持

發新話題