發新話題

[舊post]3730 L4D更新 連更新檔下載點

[Close]
最新NCF檔
把係C:\Program Fil090124es\Steam\steamapps

有個bin把係C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead
第2個全部把係C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead

出現新問題....開game會彈Error

引用:
原帖由 chanesqq 於 2009-1-24 15:21 發表
出現新問題....開game會彈Error
你steam未破解????>

Error!

Can't find background image 'materials/console/background01.vtf'

我試過破解steam同冇破解都會彈

引用:
原帖由 chanesqq 於 2009-1-24 15:26 發表
我試過破解steam同冇破解都會彈
重down l4d@@

又要註冊, 又話維護下唔到~

引用:
原帖由 bac3bac0mm 於 2009-1-24 15:41 發表
又要註冊, 又話維護下唔到~
已新增下載點, 另外我地冇義務要幫你, 我又冇用菜刀指住你塊臉叫你入黎

無法移動left 4 dead.base -3-  你指定名稱的檔案e經係度
-____- 點算 ??

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:16 發表
無法移動left 4 dead.base -3-  你指定名稱的檔案e經係度
-____- 點算 ??
結束Steam 同L4D 再更新, 否則白做

更新左
的確入到某d場, 但玩開果d場冇更新, 入唔到=[

引用:
原帖由 mandee_hk 於 2009-1-24 16:17 發表
更新左
的確入到某d場, 但玩開果d場冇更新, 入唔到=[
所以請大家多多支持 多多宣傳更新

熄左steam同l4d
但係仲係唔得

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-1-24 16:20 發表
熄左steam同l4d
但係仲係唔得
試下Restart部機, 可能有程式用緊佢地

得啦 岩岩
依加試下 -____-

發新話題