發新話題

請vlan加快開發進度支援64Bit AND 簽名區~突破五千人~

[Close]
vista系快過xp

引用:
原帖由 karl1985 於 2009-1-26 02:29 發表
vista系快過xp
你兩者 比較 打機效能 就知
個個都憑一句 咩快過乜 有乜用...
親身體驗就知

拎部note book 黎試一試
就知相差幾大

给我64位元 其余免谈.....................

引用:
原帖由 banny8310 於 2008-12-7 15:56 發表
請vLAN快點支援  64Bit
還是只有支援Vista 32bit 而已
用Vista 64bit...都多人用了~
在啟動vLAN時...就顯示了 設置虛擬網路卡失敗!
也嘗試過龍大的方法~
192.168.0.XXX
255.255.255.0

但是情況還是一樣...
謝謝! ...
姐係咩野黎嫁,解釋下,我明可能會支持

回復 56# 的帖子

比地址我,我岩岩想轉vista,
今便,我想買隻,正版?
老翻?

回復 59# 的帖子

有火藥味,駡戰開火?
比唔比今嫁呢???

引用:
原帖由 I_Love_You_Kate 於 2009-1-27 08:54 發表
有火藥味,駡戰開火?
比唔比今嫁呢???
如果甘就叫罵戰
開得呢個post
早已經有火藥味

唔好再駡戰啦.

講一個好消息你地知 Windows Vista / 7  32/64 bit driver 開發出奇快地已經完成, 而且效率好高,
依家只等 64bit 測試版完成後, 做個評估, 睇值唔值得每年支付 M$  499美金 做簽證了

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-1-29 12:50 發表
唔好再駡戰啦.

講一個好消息你地知 Windows Vista / 7  32/64 bit driver 開發出奇快地已經完成, 而且效率好高,
依家只等 64bit 測試版完成後, 做個評估, 睇值唔值得每年支付 M$  499美金 做簽證了 ...
簽證問題我可以幫忙教大家關掛的喇 = =+

有64BIT的版本就可以了..

回復 69# 的帖子

你有咩方法=.=?

http://citadel.x10hosting.com/readydriverplus/

注: 使用者自行承擔風險!!!

引用:
原帖由 NoNameYan 於 2009-1-30 00:51 發表
http://citadel.x10hosting.com/readydriverplus/

注: 使用者自行承擔風險!!!
甘正, 我用 Windows 7 試下

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-1-30 13:06 發表

甘正, 我用 Windows 7 試下
請盡快釋出..

因為我已經忍唔住轉返64bit.. = =

行得快好多 - -+

其實如果vlan唔用directx行..

好多driver野可以o係vpc入面試..

又快又方便.. ^^

那個東西怎麼用的? ~~

可以用MAC機的VM試

引用:
原帖由 muitommy 於 2009-1-30 21:55 發表
那個東西怎麼用的? ~~

可以用MAC機的VM試
但vLan程序上需DirectX支持..

而VPC不支援DirectX的..

所以是不能測試的..

發新話題