發新話題

請vlan加快開發進度支援64Bit AND 簽名區~突破五千人~

[Close]
支持開發支援64位元

一等再等阿,團隊加油

我是64位元用戶

快阿

我支持你們

VLAN快支援64位元阿!!

請加快開發進度~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 banny8310 於 2009-1-5 19:27 發表

好野~~~大大~~要幾 耐嫁??甘WIN 7 32 同64 會唔會支援咪??
根據現時的測試.....WIN7 32bit beta1可以用上現時的話vLan 版本...

速度加快極都會有限度...因為就算寫好了, 都會作出多重測試, 當認為冇咩bug 既時候就會推出正式版.
或者係未推出正式版之前, 可能會推出測試版比用緊64BIT WINDOW 既會員試用...

我都黎簽名簽名....
如果有beta版...我非常樂意試用...

x64 vista 用家上

beta版

其實已經吾需要繼續開發VISTA
官方個面 已經放棄左
所以XP 才是王道

引用:
原帖由 windsang 於 2009-1-18 22:43 發表
其實已經吾需要繼續開發VISTA
官方個面 已經放棄左
所以XP 才是王道
非常唔認同!!!
而家咩年代,window7都開始出啦!!
仲要停留以前個垃圾電腦年代?
咁你用win98仲快啦~~
如果仲要用xp,咁而家d電腦硬件,要咁勁仲咩??
就係xp垃圾,而不斷出新版window,
相信無人會鐘意停留在垃圾時代(你除外),
都唔會有公司為垃圾時代產品而浪費金錢開發新的程式,
而且,你要知道,vlan而家唔係為vista而開發,
而家為64bit  window開發,
唔知唔好亂講野,
你ge言論會顯得你無知!!

其實Microsoft 早已經放棄Window XP 64BIT=.="連msn 8.5 都用唔到, 所以會著重開發Window Vista 及Window 7 版本

引用:
原帖由 Meng銘 於 2009-1-19 02:52 發表
非常唔認同!!!
而家咩年代,window7都開始出啦!!
仲要停留以前個垃圾電腦年代?
咁你用win98仲快啦~~
如果仲要用xp,咁而家d電腦硬件,要咁勁仲咩??
就係xp垃圾,而不斷出新版window,
相信無人會鐘意停留在垃圾時代(你除外),
都唔會有公司為垃圾時代產品而浪費金錢開發新的程式,
而且,你要知道,vlan而家唔係為vista而開發,
而家為64bit  window開發,
唔知唔好亂講野,
你ge言論會顯得你無知!!
你吾明吾緊要
我都當你無知
vlan 系一個遊戲平台  當然站返以game既立場黎睇
window7 而家都有好多bug 請問你知吾知?
作為一個玩家黎講 xp 吾系王道 吾通vista 系?
請你吾好以 平常人既眼光 黎回答 消費者
因為你甘講都顯得你無知
吾系話一出就要用 有新版就一定要用
系要睇下效能 睇下功能
我終於明白香港點解出現甘多騙局
警訊要成日 賣廣告

vlan 系一個遊戲平台  當然站返以game既立場黎睇
window7 而家都有好多bug 請問你知吾知?
作為一個玩家黎講 xp 吾系王道 吾通vista 系?

就係因為vlan 係一個遊戲平台
所以先要出support vista同window7 既版本-.-
就好似三國咁 3.7d冇可能永遠玩落去  由3年前到而家
幾多人玩三國轉左玩信長-.-?

重有 vista 32 bit 同64bit 係差好遠
window7有bug = =?
window7係利用vista開發既技術去著手整出黎
bug同速度都比vista快 問題更少
現時正版vista 32bit 見最平四百有找
再唔係網上面都大把破解

作為一個玩家黎講 有快野唔用要用慢野 唔係vista王道 唔通xp係?

回復 56# 的帖子

VISTA邊到有400有找??請pm 提供地址, 我去買番一兩隻.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-1-23 17:54 發表
VISTA邊到有400有找??請pm 提供地址, 我去買番一兩隻.
本人也想買返隻-_-400蚊有找

引用:
原帖由 aesopr33052 於 2009-1-22 17:47 發表

就係因為vlan 係一個遊戲平台
所以先要出support vista同window7 既版本-.-
就好似三國咁 3.7d冇可能永遠玩落去  由3年前到而家
幾多人玩三國轉左玩信長-.-?

window7係利用vista開發既技術去著手整出黎
bug同速度都比vista快 問題更少
現時正版vista 32bit 見最平四百有找
再唔係網上面都大把破解

作為一個玩家黎講 有快野唔用要用慢野 唔係vista王道 唔通xp係?
講到吾開發就阻礙發展

甘點解系你所講既方面
會提出"再唔係網上面都大把破解"

吾用新版 就會阻礙開發進度
用新版 但玩翻版 請問叫咩?

===============================
再者 真三 同 window 吾同
真三 系 just for fun
但window 在乎 實用
你連呢2點 都分吾清
拜托
請你明白 對比 點解...

系最尾 vista 真系快?
請問你有冇嘗試過
window 7 我就知快 但仲好多bug

後記:吾好以為新 等如 快

你問下人 vista系咪真系快過xp

你地係 Microsoft D 人咩,個個係度自吹自擂.......

發新話題