發新話題

請vlan加快開發進度支援64Bit AND 簽名區~突破五千人~

[Close]
引用:
原帖由 Meng銘 於 2008-12-23 01:19 發表
你想yahoo打XXC平台咪得lor...唔係咁都要人教呀...
你係佢個官網搵下個xxc對戰平台咪得lor,down左更新完就用到...
當然要申請個id啦
申請左~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1年499
1日先係十幾蚊港紙
64bit玩到之後+vlan出埋英文版,大量外國玩家湧入,google ads賺d錢每日都唔只2蚊美金啦

引用:
原帖由 fathang2005 於 2008-12-24 04:05 發表
1年499
1日先係十幾蚊港紙
64bit玩到之後+vlan出埋英文版,大量外國玩家湧入,google ads賺d錢每日都唔只2蚊美金啦
如果條數..這麼簡單..就好了

引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-12-24 14:03 發表

如果條數..這麼簡單..就好了
想問人地XXC 都支援左64BIT ~~

我也希望能支援到VISTA 64

不過還是有資金問題,

能解決當然好,不行的話也只有放棄,支持版主。

引用:
原帖由 elle5663 於 2008-12-25 20:58 發表
我也希望能支援到VISTA 64

不過還是有資金問題,

能解決當然好,不行的話也只有放棄,支持版主。
支持too~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 fathang2005 於 2008-12-24 04:05 發表
1年499
1日先係十幾蚊港紙
支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

就是啊~~~~~~~~~

好可惜啊~~~~~~~~~~~~~

哎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

支持開發64BIT

引用:
原帖由 loklok823 於 2008-12-30 17:16 發表
支持開發64BIT
支持~~~~~~~~~~~

就64bit 版本, 我們正準備嘗試去開發...

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-1-4 13:55 發表
就64bit 版本, 我們正準備嘗試去開發...
好野~~~大大~~要幾 耐嫁??甘WIN 7 32 同64 會唔會支援咪??

已經突破一千人點入~~~~~~~~

唉...個個都講到經費吾系問題
當然...d錢吾系你比緊系甘講
試問有邊個吾知 支援到 可以引入更多既玩家咩

若果 幫手籌錢 就當然冇問題
可惜個個 都only 話
比個小小錢 就可以多人玩

點解吾回post話
有冇人肯幫手籌?

再簽名

loklok823

發新話題