發新話題

請vlan加快開發進度支援64Bit AND 簽名區~突破五千人~

[Close]

請vlan加快開發進度支援64Bit AND 簽名區~突破五千人~

請vLAN快點支援  64Bit
還是只有支援Vista 32bit 而已
用Vista 64bit...都多人用了~
在啟動vLAN時...就顯示了 設置虛擬網路卡失敗!
也嘗試過龍大的方法~
192.168.0.XXX
255.255.255.0

但是情況還是一樣...
謝謝!

完成團隊功能, 及平分後, 就會開發 64bit 版本.

開發 64bit 版本最大問題係, 每年要向 Versign 繳交 499美金, 簽證費

我都來同樣問題 :'(

強烈建議VLAN 支援64BIT VISTA
大批玩家正在急切期待

顶啊~~~~~~~~~~

好无奈啊

無64bit版超唔方便lor...
得我仲支持左vlan咁耐....

引用:
原帖由 Meng銘 於 2008-12-11 21:30 發表
無64bit版超唔方便lor...
得我仲支持左vlan咁耐....

我日日都等緊><希望佢地真係睇到我地既要求啦/.\有冇大大可以答到...大約....幾時有64BIT 版??

引用:
原帖由 andyas120 於 2008-12-8 19:43 發表
大批玩家正在急切期待
係呀~~我好多FD 都係等緊.................

呢方面既要求我們係知道的...但係亦需要解決很多有關的問題, 時間一定會有點拖延, 在此向大家致歉...

本身64bit window 既規定每年要向 Versign 繳交 499美金, 簽證費
雖然係一種障礙, 但係我地會想辦法去解決...希望大家能見諒.

我都係用64BIT VISTA 玩唔到...=.=

Vlan Vista 64 bits

me2 ar

vlan development team   + oil!!

i just install 64bit vista and find that vlan do not support 64bit

引用:
原帖由 dreaming 於 2008-12-16 16:59 發表
me2 ar

vlan development team   + oil!!

i just install 64bit vista and find that vlan do not support 64bit
加油呀~~~

加油,我也是vista64```

你們做電腦這行,
都知道vista已經出了2年,而家,
微遠已經開始出版window 7,
而vista都開始普及化,
電腦方面,不論硬體還是軟體,都越來越先進,
價錢也相當便宜,
而32bit window也開始淘汰,因為而家dRAM,2Gb都是百多元,
普遍的電腦也會用4Gb以上的主記憶體,
因為這樣,大部份電腦使用者都會裝64bit windows,
也因為這樣,vista也開始普及地使用,
而軟體跟不上這些系統的要求,便會開始被淘汰,
要更多人認識vlan shop,
也許要更多人使用vlan,
而499$美金,對個人而言,的確是不值得用的錢,
但如果是讓廣泛的人的話,那就不是不值得,
如果多人認識vlan,那499$當宣傳費吧,如果效果好的話,回報不會只有499$美金吧,
所以,希望vlan管理員認真對待,

以上內容是個人意見,不喜勿x@xy@我!!

發新話題