23 12
發新話題

唔洗刪nod32都入到ser...已試...希望幫到大家(有圖!!!!!!!!!!!!!!!!)

[Close]

唔洗刪nod32都入到ser...已試...希望幫到大家(有圖!!!!!!!!!!!!!!!!)

唔洗刪nod32都入到ser...已試...希望幫到大家=]]
舊版nod32....你去網路果到禁停止就得=]

/-\希望你地都得la...唔得都唔好插我

咁爽?

個網絡好重要嫁woo= =

停左中毒點算-.-?
有無其他好d既方法-.-

真係入到啵- -
thx哂~~

真係得左 啜爆樓主 thx

引用:
原帖由 Steel1172 於 2008-11-11 21:58 發表
咁爽?

個網絡好重要嫁woo= =
姐係咁- - vlan 係冇毒
都唔會傳d有毒既數據包畀你
當你要上網果時開返
可能就可以架啦

唔洗多謝~~下次見到我殺少我幾次就得xd

引用:
原帖由 小基基 於 2008-11-11 22:06 發表
停左中毒點算-.-?
有無其他好d既方法-.-
樓上果位都係...
要玩就要停=_=

引用:
原帖由 KaIsE 於 2008-11-11 22:41 發表

當你要上網果時開返
可能就可以架啦
姐係咁..
你要知道唔上IE 就唔會中毒..
你一上左網左自動同你做緊好多網絡上既野
係一樣有中毒既好大風險..
唔信你可以試下裝返SP1 之後連線
你唔洗上IE 一分鐘內無可能未中毒

引用:
原帖由 KaIsE 於 2008-11-11 22:41 發表

當你要上網果時開返
可能就可以架啦
小朋友...你知道嗎..vlan冇毒我明白...唔上網唔洗中毒?連住線係會中毒的...請大家小心

good!!!!!!!!!!!!!!!你仲勁過d管理員

引用:
原帖由 yatyatkevin 於 2008-11-12 18:51 發表
good!!!!!!!!!!!!!!!你仲勁過d管理員
其實我就係nod32始創人xd~gag@_@

仲有- -唔好罵戰thx-_-

正~關左nod我仲有其他防毒...希望無事!

你唔好害人....~咁樣係會中毒架........
我岩岩post左個教學...~
自己去睇....~千析唔好關左imon....~即刻中毒的....~
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

23 12
發新話題