發新話題

™ ヾౄ ♩♪ 信長玩家有禮貌守則 ♬♫ ೀღ♀

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
我知
但係個d人好x
其實信長玩家守則
根本冇
好像全球一樣有法律
但係一樣有人犯法
有d人係唔想的
根本冇可能有信長玩家守則

引用:
原帖由 Uran 於 2007-1-16 21:35 發表

有陣覺得你打橫黎講~(如有冒犯..對唔住@@!)
因為有人犯法,所以冇法律嗎?
因為個d人好x
所以根本冇可能有信長玩家守則嗎?

既然守則本身係好既~應該支持~
唔係見到就好似樣樣都唔o岩咁既~0~ ...
有法律,但係有人犯法
冇錯,會坐x,坐好,唔改的犯多一次,抓回入去,之後犯多一次....
好像信長玩家守則,係有人理,但係唔多
佢做錯封ip?去網吧/朋友到玩
鎖佢ac?再開個
信長玩家守則
好像多餘的

以上只係小弟的意見

只要大家堅守自己信念 , 總有一日會有人認同你 .

哪害怕好少人會認同你 , 但請不要放棄真正自己 .
說的幾好...
但係有咩人真係做到
幾有品的人一樣有機會re
/誤會 彈左game說你冇品
有好多依d人
有d 好開9
我上次win左,佢地朋友來
知唔知點
我們在win的圖時
一個一個45秒= =

引用:
原帖由 『prince』 於 2007-2-17 17:30 發表

有@"@

我唔會
你走場我比1000元美金你

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-8 22:35 發表
第9的意思是開分享買裝俾人地

供裝的另一方法
買石一樣唔得?
借300比佢一樣唔得?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-31 06:52 發表
發下夢就得

但回帖數有機會超越中文接龍(339帖)
接龍個左1千了
心死吧
個陣三大水王係到
至有1千文

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-31 17:58 發表
入三甲已是不錯的了。
個陣的三大水王
wanyxxxx,prince,唔知我計唔計
唔計的話流星k/依加的狗雪
佢地全收山了

謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝  謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝    謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝  謝謝謝謝
謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝   謝謝 謝謝
謝謝  謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝  謝謝謝 謝謝   謝
謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝謝謝   謝謝謝謝
謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝  謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝  謝  謝   謝謝
謝謝   謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝  謝謝謝謝
謝 推推   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝   謝 謝謝謝謝
謝謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝  謝謝 謝 謝謝謝謝
謝謝謝謝    謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝 謝謝謝謝謝 謝謝謝謝
謝謝謝  謝謝   謝謝謝謝謝謝 謝  謝謝 謝謝 謝謝謝謝
謝   謝謝謝謝推   謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝   謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝

做咩唔叫板主頂到至高

發新話題