發新話題

™ ヾౄ ♩♪ 信長玩家有禮貌守則 ♬♫ ೀღ♀

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
我夠膽講句你呢個只可以係一個希望=.=....kyo跳埸會封ac都仲會有人跳...何況呢道冇...衰d講句...真係人地跳完埸講粗口問侯下你你都吹佢唔帳啦=.=

引用:
原帖由 royccs2002 於 2007-3-4 21:19 發表
我夠膽講句你呢個只可以係一個希望=.=....kyo跳埸會封ac都仲會有人跳...何況呢道冇...衰d講句...真係人地跳完埸講粗口問侯下你你都吹佢唔帳啦=.=
所以我已寫明這『只供參考』
不強行要人遵守
引用:
原帖由 aLeX_yU524 於 2007-3-4 20:17 發表
基本上我好同意....但係...我唔係咁同意供裝呢條
因為我覺得都算係技術既一種
因為要供都要你本身有先得架
你可以看埋落去
我用了大篇幅寫了關於這守則的理據

支持支持 , 如果個個都可以跟住咁樣做 , 就可以越黎越進步同埋大家都可以玩到一鋪鋪刺激既信長

引用:
原帖由 jk7784 於 2007-3-4 22:23 發表
支持支持 , 如果個個都可以跟住咁樣做 , 就可以越黎越進步同埋大家都可以玩到一鋪鋪刺激既信長
但願如此
但可惜這只供參考

我支持你!!!

可惜我唔係樣樣做到>3<!!
----->剎"雞

引用:
原帖由 墮落星_雞 於 2007-3-4 22:45 發表
我支持你!!!
可惜我唔係樣樣做到>3<!!
其實也不是太難做到吧
大家一起努力吧!

死神~支持你...

以上的守則自問新手時期會犯..

但到而家算老手....己沒有了

3.新手不會玩就要問人,別不知醜的死撐。老手也要教導~誰沒新手過?
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
對....只要不走場就好....

4.沒有詳細觀察,不輕易喊對方開圖。
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
在vlan我常俾人話開圖.....kyo則沒有
可見.....=口="""
試過同死神你玩~你俾人話開圖....無奈...我睇得出你冇....只係對面新手而已

5.英雄有殺到就好,不該為了誰搶最後一刀而糾紛。
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
新仔就會勁嘈lo~日日都會見到d咁ge人嘈埋d咁ge野=3=""講咁多都改變唔到ge事實

仲有~俾人殺馬後都係d低b仔會嘈姐....自問我新手時都會嘈...但而家唔會...
因為我唸通左....根本就係自己ge問題....又唔見對面隻馬俾你殺?

總結~100%同意死神你的說法...

更新:
3月5日 新增字體顏色

你好!我在 IPvE.COM vLan 互聯對戰論壇 看到了這篇帖子,認為很有價值,特推薦給你。

[必看] 信長玩家守則 (3月6日最後更新) {自創+轉帖}
地址 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=9299

希望你能喜歡。

信得過@@?

引用:
原帖由 笨呆﹏♂ 於 2007-3-6 16:11 發表
信得過@@?
甚麼信不信得過?

這些守則只是供別人參考作用

大家覺得甚麼不對的請在此提出

大家覺得有甚麼對的就盡量遵守

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-1 20:40 發表

果然厲害 1個帖 單一個帖 單一個回覆 就是話我?

有replay嗎? 有理據嗎?

我哪有當自己神手?

這樣的誹謗實在太無男子氣概吧

要站出來就用真名 拿出證據
...
我平時都係個潛水會員
見你個卜x咁賤先回渣!
理據??睇你咁大反應就知la
如果你唔係成日打埋果d on9句子都冇咁乞人憎!

引用:
原帖由 涼了娘了 於 2007-3-6 16:17 發表
我本時都係個潛水會員
見你個卜x咁賤先回渣!
理據??睇你咁大反應就知la
如果你唔係成日打埋果d on9句子都冇咁乞人憎!
被屈當然反應會較大一點

但我用大點的字體只是想讓多些人見得到 作為我的澄清

有人不停寫粗口 就知誰是真正串人爆粗的那一位了

p.s. 打果句野令你記得我 效果相當不錯

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-6 16:22 發表
被屈當然反應會較大一點

但我用大點的字體只是想讓多些人見得到 作為我的澄清

有人不停寫粗口 就知誰是真正串人爆粗的那一位了
做人還是低掉點--

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-5 21:31 發表