發新話題

™ ヾౄ ♩♪ 信長玩家有禮貌守則 ♬♫ ೀღ♀

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
個d懶係叻既'神手'最好串完人講錯野吾好祗賴

食人妖!再生!巫毒勁舞!

小弟同意第三點

因為我係新手
但係老手唔該唔好老點新手

引用:
原帖由 希羅仔 於 2007-3-1 22:46 發表
個d懶係叻既'神手'最好串完人講錯野吾好祗賴
係,仲有個d人舊事重提o係到撩交嘈

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-3-1 22:58 發表
係,仲有個d人舊事重提o係到撩交嘈
沒錯 舊事請你別重提
但好像跟守則沒甚麼關連

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-1 23:44 發表
沒錯 舊事請你別重提
但好像跟守則沒甚麼關連
呢d唔叫舊事重提,恕我眼花
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

這很久前已經加了上去 那時我只是想舉例吧

你想我刪除嗎? 直接點提出吧 已刪除了

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-1 23:55 發表

對!
知錯能改就最好la

食人妖!再生!巫毒勁舞!

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-1 23:55 發表

咁咪好lo,刪左佢對大家都好過d,我又唔想見到d咩血案發生

大家覺得我寫供裝那條規則在說服力方面有甚麼不足之處?

俾d意見我?

推至更上一層樓~~

都唔知有冇人會理

引用:
原帖由 a35734498 於 2007-3-3 02:17 發表
都唔知有冇人會理
我相信小飛豬的話:
只要大家堅守自己信念 , 總有一日會有人認同你 .
哪害怕好少人會認同你 , 但請不要放棄真正自己 .

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-3 03:49 AM 發表

我相信小飛豬的話:
只要大家堅守自己信念 , 總有一日會有人認同你 .
哪害怕好少人會認同你 , 但請不要放棄真正自己 .
..勸你最好刪左呢句說話...俾d死都唔聽人勸既新手睇到
就會認為堅持唔買魔免衝出去一打五,總有一日會有人認同自已既實力...

引用:
原帖由 mark123 於 2007-3-3 07:32 發表
..勸你最好刪左呢句說話...俾d死都唔聽人勸既新手睇到
就會認為堅持唔買魔免衝出去一打五,總有一日會有人認同自已既實力...
若果他們覺得自己是對的 而且有理有據 這樣的信念也值得堅持的
從前古人認為天圓地方 就是肯挑戰權威的人才能夠使人了解真相 地球從此也是認為是圓的了

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-4 01:00 AM 發表
若果他們覺得自己是對的 而且有理有據 這樣的信念也值得堅持的
從前古人認為天圓地方 就是肯挑戰權威的人才能夠使人了解真相 地球從此也是認為是圓的了 ...
間接激勵人走場

發新話題