發新話題

[交流] 死神合法吹水交流區

[Close]
引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-23 22:38 發表

係wor恭喜下你先.手機區.加油
大家咁話
按圖即可進入信長之野望區

華哥
系咪要好多分先可以post d 相/影片上黎?

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-23 22:38 發表

係wor恭喜下你先.手機區.加油
咁我呢~"~

引用:
原帖由 牙_輝 於 2009-7-27 09:06 發表
華哥
系咪要好多分先可以post d 相/影片上黎?
唔係.....

你可以按右下回覆戈樹  按左入去 下d插入附件上傳d圖就得

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-7-27 11:56 發表
你可以按右下回覆戈樹  按左入去 下d插入附件上傳d圖就得
佢新手上路上傳唔到咁多

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 27-7-2009 11:33 AM 發表

咁我呢~"~
恭喜晒加油加油..SOR 溜左你..講真我唔清楚咁多個新版主= =///...
不過無論點都好..大家一齊努力!
回歸正傳..
你地有咩死神野想要+_+貼圖OR影片.MINI GAME都可以幫你搵埋XD
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-27 19:32 發表

恭喜晒加油加油..SOR 溜左你..講真我唔清楚咁多個新版主= =///...
不過無論點都好..大家一齊努力!
回歸正傳..
你地有咩死神野想要+_+貼圖OR影片.MINI GAME都可以幫你搵埋XD ...
私人送一張我私人頭像小白比你

死神FANS我係A_A     我想問劍8把刀真係冇名嫁=.=?

引用:
原帖由 D.路飛 於 28-7-2009 02:25 AM 發表
死神FANS我係A_A     我想問劍8把刀真係冇名嫁=.=?
原本係一路都冇名...曾經有一段講劍八係度諗把劍既名..唔記得佢諗唔諗到改咩名....囧囧..
話時話我對d咁粗豪既角色冇咩興趣+_+
引用:
原帖由 W_a 於 28-7-2009 02:22 AM 發表

私人送一張我私人頭像小白比你

可唔可以揀第2張..我唔多歡喜同人圖..不過都係thx你+_+
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 D.路飛 於 2009-7-28 02:25 發表
嗯 他開不到最初的那個型態

我想要Fade To Black....................................
忽............
舊年八月定十月日本上左
有乜理由搞到今年九月定十月先出dvd......................
我想睇呀.......................

引用:
原帖由 小御 於 28-7-2009 06:05 PM 發表
我想要Fade To Black....................................
忽............
舊年八月定十月日本上左
有乜理由搞到今年九月定十月先出dvd......................
我想睇呀....................... ...
fade to black= =?!
呼喚君之名既英文名?!@@
我都好想睇/﹏\..等左好耐.上次見到偷拍版本..唉..
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-28 19:34 發表

fade to black= =?!
呼喚君之名既英文名?!@@
我都好想睇/﹏\..等左好耐.上次見到偷拍版本..唉..
係咪露其亞果個?

引用:
原帖由 W_a 於 28-7-2009 07:37 PM 發表
係咪露其亞果個?
係呀..白色露琪亞果個...
好想睇..好似幾好feel+_+雖然佢做主角就冇咩興趣.但都想睇下
Gaming Live

發新話題