發新話題

███流星詳盡教學███(最希望新手們能睇下各場規則)

[Close]
引用:
原帖由 lee815 於 2008-10-1 15:26 發表

係某一個角度上你可以咁講
不過照你咁講,乾坤刀純拔刀都係技術
少少技術性,但都要睇時機lo

引用:
原帖由 炎.魔羅 於 2008-10-1 16:08 發表

少少技術性,但都要睇時機lo
總之純龜錘同純拔刀都唔係好野

跳下a>跳下a               無限                           <=不是每個人都避得開,慢機會狂食
好似打錯字啵

引用:
原帖由 禁止發言 於 2008-10-12 04:08 發表
跳下a>跳下a               無限運                           
認字特警麼...?

引用:
原帖由 禁止發言 於 2008-10-12 04:08 發表
跳下a>跳下a               無限運                           
故唔到過左成兩個月先睇到
已經修正

槍玩野嫁...其實有2招.. 下攻 下上攻 上攻 上上攻 下下上攻 左右上攻(唔一定中)
                                      同下攻 下上攻 上攻  左右攻(左右攻打好多...20到)

引用:
原帖由 manho960719 於 2009-1-9 14:38 發表
槍玩野嫁...其實有2招.. 下攻 下上攻 上攻 上上攻 下下上攻 左右上攻(唔一定中)
                                      同下攻 下上攻 上攻  左右攻(左右攻打好多...20到) ...
除非你打個人系吾識防...   吾系既話基本上第一招系冇機會中..

捲屍點用啊!!成日比人用捲屍屈!!!

其實啊, 鎚是很慘的
對著劍和匕都很痛苦..
基本上說,去到高手的地步,都只用跳攻來攻擊了=.=
鎚跳攻就算打中...也不可能連到,只因大家都在跳嘛...
所以說,鎚的心理要好好,
用後滾+上攻捉不停跳的人...
其實是很悲哀的...

引用:
原帖由 feelgood8z_2 於 2009-5-1 14:38 發表
其實啊, 鎚是很慘的
對著劍和匕都很痛苦..
基本上說,去到高手的地步,都只用跳攻來攻擊了=.=
鎚跳攻就算打中...也不可能連到,只因大家都在跳嘛...
所以說,鎚的心理要好好,
用後滾+上攻捉不停跳的人...
其實是很悲哀的 ...
後期槌都係靠跳攻磨血

想問一下  down完個 完整版 無得簡 視槍模式   
請問有無方法 整到 視槍

你整條捷徑...在路徑後面加上" - w"就得
刀有一招叫上下A咩????

百年一見既正帖
真係希望all流星玩家都咁有品=]

謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝  謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝    謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝  謝謝謝謝
謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝   謝謝 謝謝
謝謝  謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝  謝謝謝 謝謝   謝
謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝謝謝   謝謝謝謝
謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝  謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝  謝  謝   謝謝
謝謝   謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝  謝謝謝謝
謝 推推   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝   謝 謝謝謝謝
謝謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝  謝謝 謝 謝謝謝謝
謝謝謝謝    謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝 謝謝謝謝謝 謝謝謝謝
謝謝謝  謝謝   謝謝謝謝謝謝 謝  謝謝 謝謝 謝謝謝謝
謝   謝謝謝謝推   謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝   謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝

請問樓上的是什麼字- -
----------------------------------------------------------------------------------------------
真係希望每一位新血玩之前都睇一睇

發新話題