發新話題

暑假打機組合特平系列

[Close]

回復 44# 的帖子

一d都唔屎=.="打3D game 一定夠

我想買3970蚊個個=.="仲有d野想問
第一,我想知玩信長果時雙總加c金加勁多上忍加大炎上加毛利加果心加槍神大技會唔會lag(唔計撞上網)(而個搞笑=.=如果好心可以答=v=)
第二,我想知幾時會送到過黎

回復 51# 的帖子

1. 單機一定唔lag~
2. 你需要送貨??要另加$150
送貨時間,如果你係朝早落訂, 即日夜晚就會送到
如果下午落訂, 需要等第二日夜晚先會送貨

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-1 13:47 發表
1. 單機一定唔lag~
2. 你需要送貨??要另加$150
送貨時間,如果你係朝早落訂, 即日夜晚就會送到
如果下午落訂, 需要等第二日夜晚先會送貨
唔該曬,過多兩日一定買(不過唔想玩單機的說...)

回復 49# 的帖子

我地歡迎任何會員黎買機, 依家黎買機, 可以享有暑期優惠...送多兩個月vip~
同埋依家就算PCCW 同埋HKBN 都唔會lag~

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-1 01:01 發表
加$280
1年保養, 其後時間, 需要收費
可以利用paypal 比錢, 不過分期需要致電到銀行card centre 去搞
咁intel果個係咪都係+280蚊??

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-1 16:55 發表
我地歡迎任何會員黎買機, 依家黎買機, 可以享有暑期優惠...送多兩個月vip~
同埋依家就算PCCW 同埋HKBN 都唔會lag~
但係今朝玩 我pccw 入hkbn場勁lag 跟住有時load完就即入積分版面喎
我希望新vlan可以改善pccw同hkbn 撞既問題囉

如果我系澳門GE...要比幾錢運輸費??

我想買
CPU: Intel Core 2 Duo E7200 (2.53GHz) CPU/3M BOX
M/B: BIOSTAR Tseries TP45HP P45 M/B
RAM: A-DATA DDR2 800 2GB ram
HDD: Seagate 250GB ST3250310AS SATA II/NCQ/8M
DVDRW: Asus 2014L1T/W+B
Display card: Albatron GF 9600GT PCI-E 512MB DDR3
火牛: Gigabyte Superb 460W
機箱: Gigabyte GZ-X1 (黑/白)
Window XP Pro (OEM) ps. 保證可以到Microsoft 官網更新及註冊
總共: $4,850 (包砌機費, 安裝Window費, 及附送Gigabyte keyboard 套裝)

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-7-19 23:50 發表
過左暑假, 可能要等聖誕先會再有類似既活動
唉....本人要1月先有咁多$- -!!!!
叫人出主先又唔得 比人凸= =

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-7-19 23:50 發表
過左暑假, 可能要等聖誕先會再有類似既活動
唉 冇$= =我1個月得個500$= =
要1月 - 12月先有3500- -!!!
叫人出 比人凸- -

安裝完Window,,係咪比埋個Window碟我架 ?

係咪比埋個Window碟我架 ?

回復 54# 的帖子

要星期一先可以答到你

回復 57# 的帖子

我地係會幫你裝, 亦都會比埋隻碟你

發新話題