發新話題

雜賀3段,白綠敏,白綠攻,正宗3段,所有的計法資料連圖(已修正)

[Close]
咁多字真係有排睇

正常呀     我都係用正宗架   再用長船  再2個魚神  同神甲   
開左3段打人1下爆長船3000上攻
仲好2爆3000攻上    but   只係打兵     打人都有2xxx 架!!!!!!!  2下正常死    but  要好肥先可以buy到!!!!!!!

雖然你好有心機
但系我吾系好明=.=

原來係咁-  -
多數樓主分享

有冇e個圖比我?

係人都知啦 係到講埋曬d廢話==

good主題!!!明了=]

引用:
原帖由 玄羅卡 於 2010-4-6 14:08 發表
係人都知啦 係到講埋曬d廢話==
我覺得好多人唔知嫁羅!

好文要推~

我玩搶神從來唔會出正宗.
但睇完樓主依偏文我又學到1樣野.
只希望樓主再研究多D新事物出黎分享比我地.
都覺得你好有心 希望唔好批評樓主.對你冇用都好但我看得出佢好有心機計算同整出黎

個post差唔多2年前z_z              

bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9bug9

睇左好耐都唔知講咩 :L :L

引用:
原帖由 キュルケ 於 2010-4-6 18:05 發表

我覺得好多人唔知嫁羅!
對住特登玩野果d 最好既方法係無視

引用:
原帖由 扯斷你枝旗 於 2010-4-6 19:01 發表

對住特登玩野果d 最好既方法係無視
多謝你咁講,但唔過
我忍唔住lor樓主咁有心機詳細打呢個post!!好多人都學左野
之後仲比條友話係人都知啦 係到講埋曬d廢話==
我唔理佢係咪特登玩野,早知我就好唔鋸

發新話題