發新話題

[討論] 兩冇品人---無名_華 & BI_紫雷

[Close]

兩冇品人---無名_華 & BI_紫雷

其實極小係VLAN打, 估唔到VLAN走場既情況仲係咁

岩岩打左鋪, 有個叫無名~華 既人打左一句全頻"食飯" 就走左,

佢仲話大把ACCOUNT 唔驚BAN, 睇圖就明晒, 版主成全佢吧..

另外 佢個FRIEND BI_紫雷到最後話我唔叫冰又走埋, 其實我叫晒兼買埋血其,.

唔信就可以睇REPLAY,順便可以睇到我地LAG既情況,我地勁LAG都忍住唔叫RE,希望打場好D,點知遇到兩個冇品人, 大家認住佢地吧.,

因為果場我用第二部電腦打唔到中文,所以冇講野, VLAN其實係一個幾好既平台,希望小D咁既人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔洗諗啦...
兩個都係版主既朋友黎...

紫雷無品其實我唔認同
以前最串個個jay依家見到我都唔出聲
唔明點解要整臭自己個團名

豬仔唔好嬲
同我地and gava一起打吧

其實得jay_紫雷 系串姐

個陣趕住食飯..唸住走先 個陣都就完..
我個陣都沒木..留係度都係慢慢攻先攻倒..
我屋企人係咁叫我去食..我心急左SORRY..
我fd走場..我控制唔倒..
版主應該對事不對人0.0"
如果你不給機會 可以叫版主BAN..
走一次場就等於冇品 我唸你都冇品過..
我有冇品大家都可以睇倒..
我自問從上次比人話完後..
改左好多好多好多..
你覺得咁樣就係冇品 我都冇辦法

o...有證有據  水洗都唔清  

今次個故事教訓大家......

下次同fd傾數搵藉口走場果陣..記住用密頻

謝謝樓主提供 兩人已被封acc了

即使是認識也可 都要大公無私的

紫雷他們之前狂串咀 經我教導後已極少串了

引用:
原帖由 一無悔一 於 2008-4-15 00:05 發表
o...有證有據  水洗都唔清  

今次個故事教訓大家......

下次同fd傾數搵藉口走場果陣..記住用密頻
就算密頻又點???
密完講完之後
走場未又系冇品

大義滅親-0-"
從此,真的能改善走場情況嗎??

引用:
原帖由 mokit12345 於 2008-4-15 00:32 發表

大義滅親-0-"
從此,真的能改善走場情況嗎??
你好似add左我都未叫過我玩啵  我都唔知你係邊個

引用:
原帖由 panda0121 於 2008-4-15 00:15 發表
謝謝樓主提供 兩人已被封acc了

即使是認識也可 都要大公無私的

紫雷他們之前狂串咀 經我教導後已極少串了
我都仲諗緊係咪華黎

封ac小事者

封3日咁少 用其他ac玩住先lor *v*

引用:
原帖由 Erika﹏軒 於 2008-4-15 00:38 發表

我都仲諗緊係咪華黎

封ac小事者

封3日咁少 用其他ac玩住先lor *v*
用唔到其他acc的-.-  連ip

-.-被ban了
好彩唔係我= =''

引用:
原帖由 panda0121 於 2008-4-15 00:41 發表

用唔到其他acc的-.-  連ip
咁唔玩3日都好小事者

反正呢幾日佢都要返學啦

可能仲俾丫媽讚乖仔xd

引用:
原帖由 panda0121 於 2008-4-14 05:37 發表

你好似add左我都未叫過我玩啵  我都唔知你係邊個
後天,應該有空玩
找你玩玩吧^^

近期忙於做past paper

乜呢排多左咁多風雲人物呀

發新話題